Kurtuluş Dinçer 10 Kasım'dan kurtulmadan dedi, Ümit Özdağ'dan sert cevap geldi!

Hacettepe Üniversitesi Felsefe Bölümü Başkanı Kurtuluş Dinçer'in sosyal medya paylaşımları olay oldu, görenler şaşkına döndü. Ümit Özdağ'dan çok sert tepki geldi...

Kurtuluş Dinçer 10 Kasım'dan kurtulmadan dedi, Ümit Özdağ'dan sert cevap geldi!

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatinin başlangıcı olan 10 Kasım 1938'in yıldönümünün gelişi ile birlikte yurttaşlar Anıtkabir ve Dolmabahçe Sarayı başta olmak üzere pek çok noktaya akın ettiler. Vatandaşlar Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anarken siyasilerin ve bazı isimlerin de bugüne ilişkin yapmış oldukları açıklamalar büyük dikkat çekti. Pek çok kişi önemli açıklamalar yaparken bugüne ilişkin bir ismin paylaşımları büyük dikkat çekti. 

Hacettepe Üniversitesi Felsefe Bölümü Başkanı Kurtuluş Dinçer, bugüne ilişkin yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekti. Dinçer yaptığı paylaşımlarda; saat 9'u 5 geçe Tüm Türkiye'de hayatın 1 dakikalığına durmasına, tüm yurttaşların eş zamanlı olarak Ata'sını saygı ve minnetle anmasına neden olan 10 Kasım'a ilişkin açıklamalarda bulundu. Resmi sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda 21 Ocak'ta babasının, 18 Mart'ta ise annesinin öldüğünü belirten Dinçer, bu bilgi paylaşımının ardından başka hiç bir ölümün bu tarihlerin önüne geçemeyeceğini açıkladı. 10 Kasım ile ilgili olan sözleri ise büyük tepki çekti. 

Kurtuluş Dinçer 10 Kasım'dan kurtulmadan dedi, Ümit Özdağ'dan sert cevap geldi! - Resim : 1

Dinçer, resmi sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda "10 Kasım'dan kurtulmadan bu ülkeye özgürlük ve demokrasi gelmez" ifadelerini kullandı.

Dinçer'in bu paylaşımına tepkiler git gide büyürken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ yaptığı paylaşım ile Dinçer'in paylaşımlarına olan tepkisini gösterdi. İşte Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın paylaşımı;

Kurtuluş Dinçer 10 Kasım'dan kurtulmadan dedi, Ümit Özdağ'dan sert cevap geldi! - Resim : 2

Kurtuluş Dinçer'in paylaşımlarına kısa süre içerisinde gelen tepkiler büyürken, kendisine edilen küfür ve hakaretler nedeniyle davacı olacağını belirtti.

Etiketler: 10 Kasım, atatürk