Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz'dan müjde niteliğine açıklama! Efsane dizi Kurtlar Vadisi geri dönüyor!

Seneler önce final bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkmış olmasına rağmen halen sosyal medya kullanıcıları tarafından sıklık ile seyredilen Kurtlar Vadisi dizisinin, yeniden çekileceği öğrenildi.

Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz'dan müjde niteliğine açıklama! Efsane dizi Kurtlar Vadisi geri dönüyor!

Şimdilerde ana akım medyada yayınlanan birçok dizi projesi hem benzer konuları işlemeleri hem de kadroları sebebi ile kısa süre içerisinde ekranlara veda ediyor. Bunun sebebi izleyicilerin değişen ilişkileri, farklılaşan talepleri olarak gösterilirken izleyicilerin büyük bir kısmı yeni nesil dizi projelerinin konularında eski tadı bulamadıklarını, birçok projenin popüler kültürün kurbanı olduğunu savunuyorlar.

Ana akım medyada yayınlanan dizi projelerinin yerini şimdilerde dijital platform yayınları almaya başlamışken birçok dizi oyuncusu da hem çalışma şartlarının daha rahat olması hem de proje içeriklerinin daha yaratıcı olması gibi sebeplerden ötürü tercihlerini dijital kanallardan yana yapıyorlar.

Ana akım medyada yayınlanan içeriklerin izleyici tarafından daha çok izlenmesi amacı ile senaryo değişikliklerine giden, oyuncu kadrolarını değiştiren yapımcılar bu adımlarının meyvelerini çoğu zaman toplayamazlarken bugün gündemi sarsan yeni bir haber ortaya çıktı. Senelerce yayında kalan başlıca dizi projelerinden olan Kurtlar Vadisi dizisinin, yeniden çekileceği öğrenildi. Bu bilginin direkt olarak Necati Şaşmaz’dan gelmesi efsane dizinin hayranlarını oldukça heyecanlandırdı.

KURTLAR VADİSİ GERİ DÖNÜYOR!

Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz'dan müjde niteliğine açıklama! Efsane dizi Kurtlar Vadisi geri dönüyor! - Resim : 1

TRT Müzik’te yayınlanan Mazhar Alanson’un bir programına katılan Necati Şaşmaz hem özel hayatına hem de kariyerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Birçok farklı projede yer almış olmasına rağmen Kurtlar Vadisi projesinde canlandırdığı “Polat Alemdar” karakteri ile hafızalara kazınan Şaşmaz, efsane dizi ile ilgili bir müjde paylaştı. 

Kurtlar Vadisi’ne ekipçe çok yoruldukları için ara vermeye karar verdiklerini açıklayan Necati Şaşmaz, şimdi de geri dönüş kararı aldıklarını belirtti. Kurtlar Vadisi’nin yeni bölümleri için önümüzdeki ay sete çıkılacağını belirten Şaşmaz, bu açıklamalarının ardından Twitter’ın gündemine yerleşti.

2023’TE YAYINDA!

Kurtlar Vadisi’nin yeni sezonu için de tarih veren ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, “muhtemelen ocak ayını görürüz” ifadelerini kullandı. Şaşmaz’ın ilk ağızdan açıkladığı yeni sezon, şimdiden merak edilmeye başlandı.