Kredi üst limiti 100 bin TL'ye çıkarıldı! Garanti BBVA'dan KOBİ'lere ihtiyaç kredisi desteği verilecek!

Esnaf ve KOBİ’lerin tüm finansman, yatırım ve bireysel ihtiyaçları için uygun ödeme seçenekli taksitli ihtiyaç kredileri sunulmaya başladı. Garanti BBVA’dan cazip oranlar duyuruldu. İşte detaylar…

Kredi üst limiti 100 bin TL'ye çıkarıldı! Garanti BBVA'dan KOBİ'lere ihtiyaç kredisi desteği verilecek!

İşletmelerin birçok finansman ihtiyacına bankalar tarafından çözüm üretilmeye devam ediyor. Esnaf ve KOBİ’lerin her türlü finansman, yatırım ve bireysel ihtiyaçlarına uygun ödeme seçenekleriyle taksitli ihtiyaç kredisi fırsatları sunuluyor.

Garanti BBVA tarafından verilecek kredilerde 36 aya kadar vade seçenekleriyle KOBİ İhtiyaç Kredisi ödemeleri yapılmaya devam ediyor. Destek kredilerine şimdi başvuru yapanların ihtiyaçlarını anında karşılamaları sağlanıyor.

100 BİN LİRAYA KADAR KREDİ ÜST LİMİTİ UYGULANACAK!

Kredi üst limiti 100 bin TL'ye çıkarıldı! Garanti BBVA'dan KOBİ'lere ihtiyaç kredisi desteği verilecek! - Resim : 1

Garanti BBVA’nın esnaf ve KOBİ’lere yönelik sunduğu finansman çözümlerinde avantajlı kredi limitleri ve geri ödeme seçenekleri uygulanmaya devam devam ediyor. Taksitli kredi kapsamında Garanti BBVA şubeleri üzerinden yapılacak kredi kullanımı için alt limit 1.000 TL olarak belirlenmiş ve üst limit bulunmamaktadır. Garanti BBVA Mobil ya da Garanti BBBVA İnternet Bankacılığı üzerinden yapılacak taksitli ihtiyaç kredisinde ise kredi alt limiti 1.000 TL, üst limiti ise 100.000 TL olarak belirlenmiştir.

Krediler aylık eşit taksitli olarak kullanılabilmektedir. 1 aydan 36 aya kadar vade seçenekleri de söz konusu kredi kapsamında uygulanabilmektedir. KOBİ’lerin birçok ihtiyaçlarına yönelik cazip oranlar ve limitlerle kredi destekleri verilemeye devam ediyor.

36 AYA KADAR VADE SEÇENEKLERİ

Taksitli kredi kapsamda Garanti BBVA tarafından 1 aydan 36 aya kadar vadeli kredi kullanımına olanak sağlanmaktadır. Yatırım, her türlü finansman ve bireysel ihtiyaçlarına yönelik verilen taksitli ihtiyaç kredisi, 36 aya varan vadelerle kullanılabilecek.

KOBİ İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Kendi işleri için Garanti BBVA’nın avantajlı KOBİ ihtiyaç kredisi fırsatından yararlanmak isteyenler için en uygun faiz oranları ve geri ödeme seçenekleri sunulmaktadır. 50.000 TL kredi tutarı için 36 ay vadede yüzde 1,10 faiz oranları uygulanmaktadır. Örnek hesaplama tablosuna göre aylık 1.705 TL taksit oranları ile kredi seçenekleri sunulmaktadır. Krediler aynı zamanda aylık eşit taksitli olarak da kullanılabilmektedir.