Kredi kartı limitleri artıyor mu? Bankalardan hem faiz hem limit ayarı! Bankalar tarih açıkladı

Geçtiğimiz hafta Merkez Bankası’nın politika faizini yüzde 15’e yükseltmişti. Bu durum sonrası bankalar devreye girdi ve kredi kartı ödeme faizlerini yükseltti. Şimdi ise bankalardan yeni bir flaş karar geldi ve kredi kartı limitleri için flaş bir karar aldı. Peki kredi kartı limitler ne kadar olacak? Kredi kartı ödeme faizi ne kadar? Detaylar haberimizde.

Kredi kartı limitleri artıyor mu?  Bankalardan hem faiz hem limit ayarı!  Bankalar tarih açıkladı

Merkez Bankası’nın politika faizini yüzde 15’e yükseltmesiyle beraber bankalarda devreye girdi. Kredi kartı ödeme faizlerini yükselten bankalar bu kez limitler için flaş bir karar aldı. Kredi kartı kullananlar tarihten sonra artık yeni limitle karşı karşıya kalacak. İşte kredi kartlarını uygulanacak olan limit ayarı

Bankalardan kredi kartları ile ilgili flaş bir karar alındı. Kredi kartı kullanan milyonlarca müşteri için yeni bir karar falan bankalar faiz artışından sonra limitler içinde güncelleme getirdi. Kredi kartı kullanıyorsanız o tarihte büyük güncelleme geliyor.

KREDİ KARTLARINDA YENİ LİMİT! FLAŞ KARAR AÇIKLANDI

Merkez Bankası’nın faiz kararı piyasaları etkilerken dolar Euro ve altın rekor üstüne rekor kırdı. Piyasalarla beraber gözler kredi kartı faizlerine döndü. Kredi kartı faizleri 1 Temmuz’dan itibaren 2.36 gecikme faizleri ise 2.66’ya yükseltildi.

Kredi kartı limitleri artıyor mu?  Bankalardan hem faiz hem limit ayarı!  Bankalar tarih açıkladı - Resim : 1
BANKALARA GÖRE FARKLILIK OLACAK

Bankalar Merkez Bankası faiz kararı ile beraber kredi kartı limitlerinde de güncellemeye gitti. İhtiyaç ve ticari krediler için limitler değişkenlik gösterecek ve faiz oranları kredinin 1.8 katı aşarak yüzde 20.2 olarak belirlenmiştir. Oranlar, bankalara göre farklılık gösterebilir.

 

Etiketler: Kredi kartı, limit, kredi, banka