Kredi Çekemeyenler İçin Akbank Açıkladı: Faizsiz 10 Bin TL Verilecek! Başvurular Başladı!

Akbank Mobil kullanıcılarına özel faizsiz 10.000 TL'ye kadar Taksitli Nakit Avans kampanyasını duyurdu. Aylık taksitlerle acil nakit ihtiyacı olanlara özel sunulan fırsattan kimler, nasıl yararlanabilir? Kampanyaya nasıl başvurulur? Kampanyanın son tarihine yönelik gerekli bilgilendirme ile detaylar haberimizde…

Kredi Çekemeyenler İçin Akbank Açıkladı: Faizsiz 10 Bin TL Verilecek! Başvurular Başladı!

Akbank'ın sunduğu 10.000 TL'ye kadar Faizsiz Taksitli Nakit Avans kampanyasından yararlanmak isteyenlerin yıl sonuna kadar başvuruları kabul ediliyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Akbank Mobil uygulamasını cep telefonuna indirerek “Akbank'lı olmak istiyorum” adımını kullanması yeterli oluyor.

 AKBANK FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASINDAN NASIL YARARLANILIR?

Akbank Mobil uygulamayı kullanarak görüntülü görüşme yoluyla ilk kez banka müşterisi olanlar ardından kredi kartı başvurusu yaptıklarında nakit avans fırsatını değerlendirebiliyor. Bunun için 15 Aralık tarihine kadar Axess kredi kartı ya da Wings kartı başvurusu onaylananlar Faizsiz Taksitli Nakit Avans kampanyasına başvurabilecek. İstenen limit kampanyanın son gününe kadar kullanılabilecek.

 AKBANK FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

Kredi Çekemeyenler İçin Akbank Açıkladı: Faizsiz 10 Bin TL Verilecek! Başvurular Başladı! - Resim : 1

Akbank Mobil uygulama üzerinden yapılacak müşteri hesabı başvuruları kurye aracılığı ile devam edebilir. Böyle bir durumda evrakların bankaya ulaştırılabilmesi için belgeler kurye aracılığıyla teslim alındıktan sonra onaylanacaktır. Banka müşteri olma adımı tamamlandıktan ve onay verildikten sonra kredi kartı başvurusunda bulunmak gerekecektir. Akbank'lı olmak isteyenler Akbank Mobil uygulama, Juzdan uygulaması ya da internet şubesi üzerinden başvuru yapabilir.

 AKBANK FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASINA KİMLER BAŞVURABİLİR?

Akbank 10.000 TL'ye kadar limit tutarını faizsiz taksitlendirerek 2 ve 6 aylık vade süresince geri ödeme fırsatı sunuyor. Belirtilen limit dışında talep edilecek tutar bankanın Faizsiz Taksitli Nakit Avans işlemlerinde kullandığı %1.63 faiz oranı üzerinden değerlendirilir. Kredi kartı başvurusu onay alanlar banka uygulaması içerisinde bulunan Taksitli Nakit Avans kategorisini kullanarak istediği limit aralığında Nakit Avans talebinde bulunabilir. Kredi kartı onayından yaklaşık 2 gün sonra başvuru yapılabilir.

 AKBANK FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYA DETAYLARI

Akbank'ın kampanyası devam ederken her müşteri yalnızca bir kez bu faydadan yararlanabilir. Yapılacak işlemler için en az 200 TL tutar talep edilir. Tek seferde banka üzerinden 4000 TL çekim yapılabilir. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişinin kredi kartı şifresini belirlemiş olması ve kartın kullanıma açılmış olması gerekir. Axess ya da Wings kredi kartı sahibi her müşteri 1 yıl boyunca kart ücreti ödemez. Akbank sunmuş olduğu kampanya sürecinde talep ettiğinde ek belge isteme ya da kampanyayı durdurma hakkını kendinde saklı tutar.