Konut kredisinde adres belli oldu! Vakıfbank 1,20 faizli 400.000 TL konut kredisi fırsatını duyurdu

Ev sahibi olmak isteyen ancak ekonomik koşullar nedeniyle istediği evi alamayan kişiler için devlet bankasından duyuru geldi. Yapılan duyuru ile 400 bin TL konut kredisi kampanyası resmen duyuruldu. Bu fırsat ile ev sahibi olmak büyük ölçüde kolaylaştı.

Konut kredisinde adres belli oldu! Vakıfbank 1,20 faizli 400.000 TL konut kredisi fırsatını duyurdu

Konut fiyatlarındaki artışlar vatandaşların ceplerini zorlarken ev sahibi olmak da büyük ölçüde güçleşti. Özellikle İstanbul ve Ankara gibi metropol şehirlerde ev kiralarının büyük ölçekli artış göstermesi nedeniyle vatandaşlar uygun koşullar altında sunulan konut kredisi kampanyalarını sıkı bir şekilde takip ediyor. Bankalar tarafından sunulmakta olan konut kredisi kampanyaları kapsamında sunulan teklifler ise bazen etkili çözümler olabilirken bazen gerekli desteği sağlamıyor.

Konut fiyatlarındaki artışların kiralara yansıması nedeniyle başta İstanbul ve Ankara olmak üzere ev kiraları bazı semtlerde çift haneli rakamlara ulaştı. Öte yandan uygun fiyatlı olan kiralık evlerin ise bir çoğunun büyük eksikleri bulunuyor. Konut fiyatlarındaki bu artışın kiralara yansıması nedeniyle pek çok vatandaş kirada oturmak yerine kendi evinin sahibi olmayı hedefliyor.

Ancak enflasyon artışı ve döviz kurundaki dalgalanma vatandaşların satın almak istedikleri evlerin fiyatlarına büyük ölçekli etki ediyor. Ev fiyatlarındaki artışlar son bulmaksızın devam ederken pek çok vatandaş ise ev sahibi olmak için verilen destekleri ve finansmanları araştırıyor.

Bu bağlamda pek çok banka tarafından vatandaşların kolaylıkla faydalanabilecekleri konut kredileri bankalar tarafından sunuluyor. Gelen bilgiler kapsamında vatandaşlara sunulan yeni konut kredisi kampanyası dikkat çekti.

Ziraat Bankası ve Halkbank gibi devlete bağlı olarak hizmet veren kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank tarafından sunulmakta olan Kasım ayı konut kredisi fırsatı büyük ilgi çekti.

VAKIFBANK 400.000 TL KONUT KREDİSİ

Vakıfbank tarafından vatandaşlara duyurulmuş olan bu konut kredisi fırsatı ile çok sayıda vatandaşın kredi kullanarak ev sahibi olması amaçlanıyor. Gelen son konut kredisi destek kampanyası kapsamında 400 bin TL tutarında kredinin verilmesi kararlaştırıldı. yüzde 1,20 faiz oranı ile gelen konut kredisi kampanyasının koşulları ise şu şekilde;

  • Faiz Oranı: %1,20
  • Aylık Taksit: 6.307,22 TL
  • Toplam Ödeme: 760.766,40 TL
  • Toplam Faiz: 356.866,19 TL
  • Yıllık Maliyet Oranı: %15,68
  • Banka Tahsis Ücreti: 2.000,00 TL
  • Ekspertiz Ücreti: 1.900,00 TL
  • İpotek Ücreti: 0,00 TL

Konut kredisinde adres belli oldu! Vakıfbank 1,20 faizli 400.000 TL konut kredisi fırsatını duyurdu - Resim : 1

İlgili konut kredisi koşulları Kasım ayı için geçerli olup değişiklik göstermesi muhtemeldir. En güncel ve doğru sonuçlar için direkt olarak bankalar ile iletişime geçilerek konut kredisi detaylarının sorgulanması tavsiye edilir.