Konuşanlar 121.bölümdeki Tuğçe Türk Instagram halleriyle yıktı geçti! Konuşanlar Tuğçe kim?

EXXEN'de milyonlara ulaşan "Konuşanlar" programı, Hasan Can Kaya'nın moderatörlüğünde izleyicilerle buluşuyor. Programın 121. bölümünde dikkat çeken konuşmacılardan biri olan Tuğçe Türk, izleyicilerin merak konusu oldu. Tuğçe Türk, renkli kişiliği ve ilginç bakış açılarıyla programa katkı sağlıyor. Peki, Konuşanlar Tuğçe Türk kimdir? Tuğçe Türk'ün Instagram hesabı neler paylaşıyor? Detaylar haberimizde

Konuşanlar 121.bölümdeki Tuğçe Türk Instagram halleriyle yıktı geçti! Konuşanlar Tuğçe kim?

EXXEN'in popüler programlarından biri olan "Konuşanlar", bu hafta da izleyicilerle buluşuyor. Programın 121. bölümünde konuklarıyla keyifli ve eğlenceli bir sohbetin kapılarını aralayan Tuğçe Türk, dikkatleri üzerine çekiyor. Peki, Konuşanlar Tuğçe Türk kimdir?

Konuşanlar 121.bölümdeki Tuğçe Türk Instagram halleriyle yıktı geçti! Konuşanlar Tuğçe kim? - Resim : 1

KONUŞANLAR TUĞÇE KİMDİR?

Tuğçe Türk, aslen Amasyalı olup, şu anda Dubai'de yaşamaktadır. Bahçeşehir Üniversitesi'nde ekonomi, finans ve işletme eğitimi almıştır. Eğitimini İngilizce dilinde tamamlamıştır. Bekar olan Tuğçe Türk'ün Instagram hesabı @tcturkofficial'dır. Programdaki renkli kişiliği ve ilginç anılarıyla dikkat çeken Tuğçe Türk'in 10.600'den fazla takipçisi bulunmaktadır.

Konuşanlar 121.bölümdeki Tuğçe Türk Instagram halleriyle yıktı geçti! Konuşanlar Tuğçe kim? - Resim : 3

Konuşanlar 121.bölümdeki Tuğçe Türk Instagram halleriyle yıktı geçti! Konuşanlar Tuğçe kim? - Resim : 4

Konuşanlar 121.bölümdeki Tuğçe Türk Instagram halleriyle yıktı geçti! Konuşanlar Tuğçe kim? - Resim : 5