Kolpaçino 4'ün oyuncuları canlı yayında kapıştı! Mehmet Akif Ersoy buz kesti

Kolpaçino 4 filmi sinemalarda vizyona girdi. İlk hafta rekor kıran Kolpaçino 4 filminin bazı oyuncuları dün akşam Mehmet Akif Ersoy İle  5. Gece  programına konuk oldu. Oyuncular canlı yayında tartıştı Mehmet Akif Ersoy ne yapacağını şaşırdı ancak ilerleyen dakikalarda bu tartışmanın aslı çıktı.

Kolpaçino 4'ün oyuncuları canlı yayında kapıştı! Mehmet Akif Ersoy buz kesti

Kolpaçino 4 filmi vizyona girdiği ilk hafta rekor kırdı. Filmin oyuncularından Şafak Sezer, Buket Dereoğlu ve Kubilay Penbeklioğlu dün akşam Habertürk TV'de ekrana gelen Mehmet Akif Ersoy İle  5. Gece  programına konuk oldu. Oyuncular, canlı yayında kavga ediyormuş gibi yaparak sunucu Ersoy'a şaka yaptı.

Sahnelerimizin kesilmesi normal mi?

Fragmandaki kendisine ait bazı sahnelerin kesildiğine dikkat çeken oyuncu Kubilay Penbeklioğlu, Şafak Sezer'e 'Sahnelerimizin kesilmesi normal mi?' diyerek çıkıştı.

Bu mu bunun tartışma yeri

Buket Derelioğlu ile "Burası yeri değil, sonra konuşuruz" diyerek Penbeklioğlu'nu sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Bu duruma çok şaşıran Sezer ise "Niye sinir yapıyorsun ki? Bu mu bunun tartışma yeri" diyerek sert çıktı. Penbeklioğlu sinirlenerek "Bu kadar olmaz" diyerek stüdyoyu terk etmek için ayağa kalktı.

Sunucu Ersoy, şaka olduğunu öğrenince nefes aldı

Sunucu Ersoy, şaka olduğunu öğrenince nefes aldı

O anlarda ne diyeceğini bilemeyen Mehmet Akif Ersoy adeta buz kesti, yerinden kalkarak oyuncuların arasına girdi. Ekibine bakarak ne yapacağını şaşıran Ersoy, Penbeklioğlu geri dönerek "Kolpaçino böyle bir oyunculukla çıkıyor" diyerek şaka yaptığını söylemesiyle derin bir nefes aldı.

Canlı yayında yaşanan anlar ise sosyal medyada gündem oldu.