Kocasının katilini aramaya çıkmış, çoklu ilişki yaşadığı öğrenilmişti! Derya konusu, Müge Anlı’da bir sebepten rafa kaldırıldı

Ekranların en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının Derya Yalçınkaya’nın eşi Selim Yalçınkaya’yı araştırmayı durdurmasının sebebi belli oldu.

Kocasının katilini aramaya çıkmış, çoklu ilişki yaşadığı öğrenilmişti! Derya konusu, Müge Anlı’da bir sebepten rafa kaldırıldı

Geçtiğimiz gün düzenlenen 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nden iki ayrı ödül ile ayrılan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni sezonda da iddiasını konuşturmaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda şaibeli bir şekilde yaşamını yitiren Selim Yalçınkaya’nın ölümünü araştıran Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bu dosyayı araştırmayı birden yarıda kesmişti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının neden böyle bir karar aldığı öğrenildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ele aldığı Selim Yalçınkaya cinayetinde ölen kişiden çok Selim Yalçınkaya’nın eşi olan Derya Yalçınkaya damga vurmuştu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gelen itiraflar ile herkesi şoke eden Derya Yalçınkaya, hala sosyal medyanın gündeminde olmaya devam ederken; birkaç gündür programa çıkmıyordu. Derya Yalçınkaya’nın neden Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkmayı bıraktığı bugün açıklandı.

ÇOKLU İLİŞKİ İTİRAFI İLE GÜNDEME OTURMUŞTU

Kocasının katilini aramaya çıkmış, çoklu ilişki yaşadığı öğrenilmişti! Derya konusu, Müge Anlı’da bir sebepten rafa kaldırıldı - Resim : 1

Geçtiğimiz haftalarda Selim Yalçınkaya’nın ölümünü araştırmaya başlamış olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, genç adamın neden öldüğünü araştırırken, Selim Yalçınkaya’nın eşi Derya Yalçınkaya’nın üzerine odaklanmıştı. Derya Yalçınkaya’dan peş peşe gelen itiraflar, Selim Yalçınkaya cinayetine şüphenin odağını değirmişti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında eşini defalarca aldattığını ve çoklu ilişkiler yaşadığını kabul eden Derya Yalçınkaya, ortaya çıkan mesajlaşmalar sonrası kendisine ait özel görüntülerinin aynı köyde yaşadıkları Ertuğrul tarafından yayıldığını öne sürmüş ve şüpheleri bu isme çevirtmişti. Eşine yaşadığı ilişkilerin detaylarını anlattığı mesajların ortaya çıkması ile sosyal medyanın gündemine oturan Derya Yalçınkaya’nın neden Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkmayı bıraktığı öğrenildi.

SELİM YALÇINKAYA OLAYINA YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkmayı bırakan Derya Yalçınkaya’nın eşi Selim Yalçınkaya dosyasının rafa kalkması birkaç gündür programın izleyicisini meraklandırıyordu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının neden bu konuya ara verdiği bugün ortaya çıktı.

İddialara göre Derya Yalçınkaya’nın görüntülerinin sosyal medyada yayılmaya başlaması ile olayın üzerine şüphe düşebileceği ihtimaline karşı savcılık, Selim Yalçınkaya dosyasına yayın yasağı getirdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı da bu nedenle dosyayı ele almaya yayın yasağı kalkana dek ara verdi.

Etiketler: müge anlı, tatlı sert