KOBİ'lere özel 10 yıla kadar vadeli işyeri kredisi duyuruldu! Odeabank'tan KOBİ'lere cazip kredi desteği sunulacak!

Bankalardan esnaf ve KOBİ’lere yönelik birçok finansman seçeneği sunulmaya devam ediyor. Odeabank ise 10 yıla varan vadede yatırım kredilerini duyurdu. İşte detaylar…

KOBİ'lere özel 10 yıla kadar vadeli işyeri kredisi duyuruldu! Odeabank'tan KOBİ'lere cazip kredi desteği sunulacak!

İşletmelerin her türlü finansman ihtiyaçlarına yönelik destek kredileri sunan Odeabank avantajlı oranlar ve uzun vade seçenekleriyle finansman çözümleri sunmaya devam ediyor. 10 yıla varan vadede yatırım kedileri, nakit akışına uygun ödeme planları ve işletmelere özel finansman modelleri ile birçok seçenek sunuluyor.

Sektör ayrımı olmaksızın Odeabank tarafından birçok farklı kategoride sunulan işletme kredileri finansman arayışında olan herkesin yardımına koşuyor. 10 yıla kadar vade seçenekleriyle işyeri kredisinden de yararlanarak yatırım kredilerinden yararlanma fırsatları da sağlanacak.

10 YIL VADELİ İŞYERİ KREDİSİ

KOBİ'lere özel 10 yıla kadar vadeli işyeri kredisi duyuruldu! Odeabank'tan KOBİ'lere cazip kredi desteği sunulacak! - Resim : 1

Odeabank tarafından işletmelerin her türlü yatırım ihtiyaçlarına yönelik de finansman çözümleri sunulmaya devam ediyor. Her tür işyeri alımlarına yönelik konut ve işyerinin yaşına bakılmaksızın, kat mülkiyeti tapusu veya yapı kullanım izin belgesi varsa 10 yıla kadar vade ile kredi kullanılabiliyor.

Odeabank İşyeri Kredisi aynı zamanda uygun ödeme seçeneklerine de sahip. Aylık ister eşit taksitli ya da nakit akışına göre uygun geri ödeme planlarından yararlanma olanakları sunulacak. Kaynak Kullanımı Destekleme Fonu’ndan (KKDF) muaf olarak sunulan kredide avantajlı oranlar uygulanmaktadır.

3 AY ÖDEMESİZ TAKSİTLİ TİCARİ KREDİ KULLANILABİLİYOR!

Odeabank ayrıca KOBİ kredilerinde Taksiti Ticari Kredi seçeneklerini de sunuyor. Tek seferde kullanılacak ve ihtiyaca göre aylık eşit taksitli 3 ay ödemesiz dönemli gibi uygun geri ödeme olanakları da sunuluyor. Eşit, 3 ay ödemesiz ya da balon ödemeli olacak şekilde ödeme planları hazırlanabiliyor.

Odeabank Taksitli Ticari Kredi kapsamında orta ve uzun vadeli yatırım ihtiyaçları, işletmenin nakit döngüsüne uygun şekilde taksitler belirlenerek finansman sağlanabiliyor. Odeabank tarafından işyeri ve taksitli ticari kredilerin yanı sıra KOBİ ve esnaflara yönelik ayrıca birçok farklı kredi seçeneği de sunulmaktadır. Kredi kapsamında belirlenen tüm koşulları sağlayan işletmelerin en yakın Odeabank şubelerine giderek finansman ihtiyaçlarına yönelik çözüm önerilerinden yararlanmaları mümkündür.  

Etiketler: odeabank, kobi kredisi