KOBİ'lere 12 ay vadeli 30 milyon TL'ye kadar kredi verilecek! Akbank'tan KOBİ'lere kredi ödemeleri başladı!

31 Aralık 2022 tarihine kadar KOBİ’lere 30 milyon TL’ye kadar taksitli ticari kredi kullandırılacak. Akbank KOBİ’lere özel kredi fırsatını duyurdu. İşte 30 milyon TL’lik ticari kredi fırsatı…

KOBİ'lere 12 ay vadeli 30 milyon TL'ye kadar kredi verilecek! Akbank'tan KOBİ'lere kredi ödemeleri başladı!

Hem yurt içinde hem de küresel ekonomilerde yaşanan dalgalanmalar nedeniyle işletmeler olumsuz etkilenmeye devam ediyor. Enflasyon artışı, TL’nin değer kaybı ve artan kur gibi nedenlere işletmelerin de maliyetlerinin artmasına neden oldu.

KOBİ’lere özel sunulan yeni bir taksitli ticari kredi kampanyasında ise 30 milyon TL’ye kadar kredi desteği sunulması sağlanıyor. İşletmelerin pek çok ihtiyacı bu kapsamda Akbank üzerinden ödenecek krediler ile karşılanacak. 12 aya kadar vade seçenekleri de uygulanıyor.

30 MİLYON TL TAKSİTLİ TİCARİ KREDİ

KOBİ'lere 12 ay vadeli 30 milyon TL'ye kadar kredi verilecek! Akbank'tan KOBİ'lere kredi ödemeleri başladı! - Resim : 1

Akbank’tan KOBİ’lere özel 30 milyon TL’ye kadar taksitli ticari kredi sunulmaya devam ediyor. İşletmelerin pek çok ihtiyaçlarına yönelik sunulan finansman desteği kapsamında Aralık ayının sonuna kadar KOBİ’lerin 30 milyon liraya kadar kredi kullanması sağlanacak.

Düşük taksit oranları ve uygun vade seçeneklerinden yararlanarak KOBİ’lerin özel taksitli ticari kredi kullanarak finansman ihtiyaçlarını karşılamaları sağlanacak. Akbank üzerinden yapılacak ödemeler kapsamında uygun geri ödeme planları sunuluyor.  

12 AY VADELİ TAKSİTLİ TİCARİ KREDİ FIRSATI

KOBİ’lere özel Taksitli Ticari Kredi kampanyası ile Akbank 12 aya kadar vade seçenekleriyle 30 milyon TL’ye kadar kredi verecek. Avantajlı oranlardan yararlanarak taksitli ticari kredi ile ödeme planlarının da uygun şekilde belirlenmesi mümkündür. Kredi koşullarını sağlayan tüm KOBİ’lerin Akbank’ın özel kredi fırsatından yararlanarak finansman ihtiyaçlarını karşılamaları sağlanmaktadır.

YÜZDE 1,42 FAİZ ORANLARI UYGULANACAK

Örnek yıllık maliyet tablosuna göre KOBİ’lere özel taksitli ticari krediden yararlanmak isteyen işletmeler için yüzde 1,42 faiz oranları uygulanıyor. 100.000 TL örnek kredi tutarı için yapılan hesaplamada 12 ay vade ile aylık 9.162 TL taksit tutarı hesaplanmıştır.

31 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek kredi kampanyası kapsamında 30 milyon TL’ye kadar KOBİ kredisi kullanılabilmektedir. KOBİ’lerin pek çok finansman ihtiyaçları söz konusu krediyle karşılanması hedeflenmektedir.

Etiketler: akbank, kobi kredisi