Klinik Psikolog Esra Ezmeci'ye Gelen İtiraf Mide Bulandırdı: Kocam İlişkiye Girmeden Önce Amcasına..

Instagram hesabından yaptığı soru- cevaplar sayesinde sosyal medya kullanıcıları tarafından yakından takip edilmeyi başaran Klinik Psikolog Esra Ezmeci, eleştiri oklarının hedefi oldu. Geçtiğimiz günlerde kendisine yöneltilen bir soruyu cevaplayan Ezmeci, şaşkınlık yarattı. İşte Psikolog Ezmeci’ye yöneltilen soru ve diğer ayrıntılar…

Klinik Psikolog Esra Ezmeci'ye Gelen İtiraf Mide Bulandırdı: Kocam İlişkiye Girmeden Önce Amcasına..

Klinik psikolog olan ve son yıllarda ekranların önünde de sık sık kendisine rastlanılmasını sağlayan Esra Ezmeci, yine gündeme gelmeyi başardı. İlk olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun isimli programda psikolog olarak yer alan ve haftanın bazı günlerinde stüdyoda bulunan Esra Ezmeci, şimdilerde yine aynı kanalda yayınlanan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya isimli gündüz kulağı programının sunuculuğunu üstlendi.

Popülerliğini günden güne arttıran ve sosyal medya hesabından da her gün soru- cevap yapan Esra Ezmeci, kendisi ile bir sıkıntısını paylaşan bir takipçisinin yazdıklarını yayınladı. Her zaman yaptığı gibi soruyu soran kişinin ismini kapatarak yazılanları paylaşan Esra Ezmeci, sosyal medyada yine gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları yapılan itiraf sonrasında dondu kaldı ve Esra Ezmeci’yi eleştirmeye başladı.

Soru- Cevap Bölümünde Gelen İtiraf Şaşkınlık Yarattı!

Tüm yoğunluğuna rağmen haftanın 7 gününde de Instagram uygulamasının soru- cevap özelliğini kullanarak takipçilerinin sorularını yanıtlamaya özen gösteren Klinik Psikolog Esra Ezmeci, psikoloğa gitme fırsatı bulamayan, bu isteğini gerçekleştirmek için yeterli güce sahip olamayan vatandaşlara yardımcı olmaya devam ediyor. Önemli sorulara olduğu kadar utanç veren sorulara da aynı özen ile cevap veren Esra Ezmeci, geçtiğimiz günlerde yine bir soru- cevap düzenledi. Ezmeci’ye gelen itiraf ise herkesi şaşırttı.

Kocası ile oldukça az ilişkiye girdiğini yazan bir kadın, kocası ile birlikte olmak istediğini söylediğinde eşinin amcasına gittiğini ve “karım azgın” dediğini ifade etti.

Esra Ezmeci’den Cevap!

Klinik Psikolog Esra Ezmeci'ye Gelen İtiraf Mide Bulandırdı: Kocam İlişkiye Girmeden Önce Amcasına.. - Resim : 1

Gelen itirafa yanıt veren Esra Ezmeci, bu tür mahrum konuların karı- koca arasında kalması gerektiğini belirtilmesi gerektiğini ve “İz Bıraktığın Kadar Varsın” isimli kitabının da okunması gerektiğini ifade etti.

Esra Ezmeci’ye Tepki!

Kendi alanında başarılı olan Esra Ezmeci’ye sosyal medya kullanıcılarından tepki geldi. Ezmeci’nin takipçileri “bu tarz sorulara cevap verme, seviyeyi yükselt” diyerek tepkilerini ifade etti.

Etiketler: Esra Ezmeci