Kızılcık Şerbeti Rüzgar'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? Kızılcık Şerbeti Rüzgar kimdir, kaç yaşında? Rüzgar'ın hikayesi ne?

Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Rüzgâr karakterini oynayan Yiğit Kirazcı, izleyicilerin ilgisini çekiyor. Peki, Yiğit Kirazcı kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi projelerde yer aldı? İşte bilmeniz gerekenler…

Kızılcık Şerbeti Rüzgar'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? Kızılcık Şerbeti Rüzgar kimdir, kaç yaşında? Rüzgar'ın hikayesi ne?

Yiğit Kirazcı, Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Rüzgâr karakterine hayat veriyor. Dizide Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu ve Müjde Uzman gibi isimlerle birlikte rol alıyor. Rüzgâr, dizide muhafazakar iş insanlarından olan Ertuğrul’un (Kayra Şenocak) oğludur. Babasının baskısı altında yaşayan Rüzgâr, hayatını değiştirecek bir aşkın peşindedir. 

Kızılcık Şerbeti Rüzgar kimdir? Kızılcık Şerbeti Rüzgar'ı  kim oynuyor?

 Kızılcık Şerbeti’nde Rüzgâr karakterine Yiğit Kirazcı hayat veriyor. 

Kızılcık Şerbeti Rüzgar'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? Kızılcık Şerbeti Rüzgar kimdir, kaç yaşında? Rüzgar'ın hikayesi ne? - Resim : 1

Yiğit Kirazcı kimdir?

Yiğit Kirazcı, 17 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul’da doğdu. Muhasebe müdürü bir anne ve açıkhava reklamcısı bir babanın tek çocuğu olan Kirazcı, aslen Burhaniyeli’dir. Lise eğitimini Koç Lisesi’nde, üniversite eğitimini ise 2005 yılında Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam bölümünde tamamladı.

Yiğit Kirazcı'nın hayat hikayesi

Üniversite yıllarında modellik yaptı, reklamlarda oynadı. Oyunculuk eğitimi aldı ve 2007 yılında Son Tercih dizisindeki Teoman karakteriyle oyunculuğa ilk adımını attı. Yiğit Kirazcı, birçok dizi ve filmde rol aldı. En bilinen rolleri arasında Aynalı Tahir’de Bilal, Yarım Elma’da Koray, Filinta’da Hasan, Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Topal Recep Paşa, Seviyor Sevmiyor’da Tuna Ertürk ve Yüzleşme’de Levent Elibeyaz yer alıyor3. Ayrıca kendi kurduğu tiyatrosunda, yine kendi yazıp yönettiği Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden adlı oyunda oynuyor2. 2019 yılında Ayşe Karadavut ile evlendi.

Kızılcık Şerbeti Rüzgar'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? Kızılcık Şerbeti Rüzgar kimdir, kaç yaşında? Rüzgar'ın hikayesi ne? - Resim : 2

Yiğit Kirazcı kimdir? 

Yiğit Kirazcı, 1983 doğumlu bir oyuncu ve tiyatrocu.

Yiğit Kirazcı kaç yaşında? 

Yiğit Kirazcı, 2023 yılı itibariyle 40 yaşındadır.

Yiğit Kirazcı nereli? 

Yiğit Kirazcı, İstanbul doğumludur ve aslen Burhaniyeli’dir.

Yiğit Kirazcı hangi dizilerde oynadı? 

Yiğit Kirazcı, Aynalı Tahir, Yarım Elma, Filinta, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Seviyor Sevmiyor, Yüzleşme ve Kızılcık Şerbeti gibi dizilerde rol aldı.

Yiğit Kirazcı Kızılcık Şerbeti’nde hangi rolü oynuyor? 

Yiğit Kirazcı, Kızılcık Şerbeti dizisinde Rüzgâr rolünü oynuyor.