Kızılcık Şerbeti Nilay kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Nilay'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? Nilay'ın gerçek hikayesi

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek, izleyicilerin ilgisini çekiyor. Peki Feyza Civelek kimdir? Annesi, oynadığı diziler ve peruk takmasının nedeni nedir?

Kızılcık Şerbeti Nilay kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Nilay'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? Nilay'ın gerçek hikayesi

Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti, izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Feyza Civelek, Nilay karakteriyle dikkatleri üzerine topluyor. Peki, Feyza Civelek, kimdir, Kızılcık Şerbeti Nilay kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Nilay hangi dizilerde oynadı? Kızılcık Şerbeti Nilay nereli? İşte merak edilenler…

 Kızılcık Şerbeti Nilay kimdir? Kızılcık Şerbeti  Nilay'ı kim oynuyor

Kızılcık Şerbeti’nde Nilay karakterine Feyza Civelek hayat veriyor.

Kızılcık Şerbeti Nilay kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Nilay'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? Nilay'ın gerçek hikayesi - Resim : 1

Kızılcık Şerbeti Nilay'ı oynayan Feyza Civelek kimdir?

 Feyza Civelek, 1995 yılında İstanbul’da doğdu. Senaryo yazarı Melis Civelek’in kızı olan oyuncu, çocukluk dönemini İstanbul’da geçirdi. Eğitim hayatına devam ederken dizilerde rol almaya başladı.

Feyza Civelek'in hayat hikayesi

 İlk oyunculuk deneyimini 2006 yılında Acemi Cadı dizisinde yaşadı. Daha sonra Sihirli Annem, Kavak Yelleri, Adını Feriha Koydum, Güllerin Savaşı, Sol Yanım, Bir Umut Yeter gibi dizilerde rol aldı.

Kızılcık Şerbeti Nilay kimdir?

 Feyza Civelek, şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterini canlandırıyor. Nilay, dizide zengin bir ailenin kızı olarak hayatını sürdürürken, aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde yaşadığı sorunlarla mücadele ediyor. Feyza Civelek’in bu rolüyle izleyicilerden büyük beğeni topladığı söylenebilir.

Feyza Civelek’in dikkat çeken bir diğer özelliği ise peruk takması. Dizinin ilk bölümünden bu yana izleyicilerin merak ettiği bir konu olan peruk takmasının nedeni ise henüz açıklanmadı. Oyuncunun saçlarında bir problem olduğu düşünülse de herhangi bir açıklama yapılmadı.

Kızılcık Şerbeti Nilay kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Nilay'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? Nilay'ın gerçek hikayesi - Resim : 2

Feyza Civelek, özel hayatında ise San Francisco’da yaşayan sevgilisiyle mutlu bir ilişki sürdürüyor. Oyuncu, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla sevgilisiyle olan anlarını takipçileriyle paylaşıyor4.

Feyza Civelek kimdir?

Feyza Civelek, 1995 yılında İstanbul’da doğan ve Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterini canlandıran bir oyuncudur.

Feyza Civelek’in annesi kimdir?

Feyza Civelek’in annesi Melis Civelek, senaryo yazarıdır.

Feyza Civelek hangi dizilerde oynadı?

Feyza Civelek, Acemi Cadı, Sihirli Annem, Kavak Yelleri, Adını Feriha Koydum, Güllerin Savaşı, Sol Yanım, Bir Umut Yeter ve Kızılcık Şerbeti gibi dizilerde oynadı.

Feyza Civelek neden peruk takıyor?

Feyza Civelek’in peruk takmasının nedeni henüz bilinmiyor.

Feyza Civelek’in sevgilisi kimdir?

Feyza Civelek’in sevgilisi San Francisco’da yaşayan bir erkektir.