Kızılcık Şerbeti Metehan kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Metehan'ı kim oynuyor gerçek adı ne?

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Metehan karakterini canlandıran Rahimcan Kapkap, genç ve yetenekli bir oyuncu olarak dikkat çekiyor. Peki, Rahimcan Kapkap kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler…

Kızılcık Şerbeti Metehan kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Metehan'ı kim oynuyor gerçek adı ne?

Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti, her hafta izleyicileri ekran başına kilitleyen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu kadar, karakterleri de merak uyandırıyor. Dizide Metehan karakterini canlandıran Rahimcan Kapkap, genç yaşına rağmen izleyicilerden tam not alıyor.

 Kızılcık Şerbeti Metehan kimdir? Kızılcık Şerbeti  Metehan'ı  kim oynuyor?


 Kızılcık Şerbeti'nin Metehan'ınını Rahimcan Kapkap canlandırmaktadır.

Kızılcık Şerbeti Metehan kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Metehan'ı kim oynuyor gerçek adı ne? - Resim : 1

Kızılcık Şerbeti Rahimcan Kapkap kimdir?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Metehan karakterine hayat veren Rahimcan Kapkap, 1998 doğumlu bir oyuncudur. Yıldız Teknik Üniversitesi’nde eğitim gören Kapkap, oyunculuk alanında da kendini geliştirmektedir. Tenis ve voleybol gibi sporlara ilgi duyan Kapkap, dans etmeyi de sevmektedir. Daha önce Elkızı dizisinde rol alan Kapkap, sektörde yeni olmasına rağmen başarılı bir performans sergilemektedir.

Rahimcan Kapkap'ın hayat hikayesi

Rahimcan Kapkap, 1998 yılında doğmuştur. Yıldız Teknik Üniversitesi’nde eğitimine devam eden Kapkap, oyunculuk alanında da kendini geliştirmek için çalışmaktadır. Tenis ve voleybol gibi sporlara ilgi duyan Kapkap, dans etmeyi de sevmektedir. Sektörde yeni olmasına rağmen yeteneği ile dikkat çeken Kapkap, daha önce Elkızı dizisinde de rol almıştır.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Metehan karakterine hayat veren Kapkap, dizide Kıvılcım’ın (Sıla Türkoğlu) kardeşi olarak karşımıza çıkıyor. Metehan, ablasının aksine babasıyla (Barış Kılıç) iyi anlaşan ve onun yanında duran bir karakterdir. Ancak zamanla babasının gerçek yüzünü görmeye başlayacak ve ablasının haklı olduğunu anlayacaktır.

Kızılcık Şerbeti Metehan kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Metehan'ı kim oynuyor gerçek adı ne? - Resim : 2

Kızılcık Şerbeti Metehan kimdir?

Kızılcık Şerbeti Metehan, Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Metehan karakterini canlandıran Rahimcan Kapkap’tır.

Rahimcan Kapkap kaç yaşında?

Rahimcan Kapkap 1998 doğumludur ve 25 yaşındadır.

Rahimcan Kapkap hangi dizilerde oynadı?

Rahimcan Kapkap daha önce Elkızı dizisinde rol almıştır. Şu anda Kızılcık Şerbeti dizisinde Metehan karakterini canlandırmaktadır.