Kızılcık Şerbeti Leman kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Leman'ı kim oynuyor, gerçek adı ne?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer’in eski eşi ve Metehan’ın annesi Leman karakterini canlandıran Sevim Erdoğan, izleyicilerin merakını çekiyor. Peki Sevim Erdoğan kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte Sevim Erdoğan hakkında bilmeniz gerekenler…

Kızılcık Şerbeti Leman kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Leman'ı kim oynuyor, gerçek adı ne?

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin kadrosuna yeni katılan isimlerden biri de Sevim Erdoğan oldu. Dizide Ömer’in (Murat Ünalmış) eski eşi ve Metehan’ın (Berkay Hardal) annesi Leman rolünü üstlenen oyuncu, saf ve iyi niyetli bir kadını canlandırıyor. Leman, Ömer’in yeni aşkı Zeynep’e (Özge Özpirinçci) karşı kıskançlık duysa da onunla arkadaş olmaya çalışıyor.

Kızılcık Şerbeti Leman kimdir? Kızılcık Leman'ı kim oynuyor?

Kızılcık Şerbeti dizisinde  Leman karakterini Sevim Erdoğan canlandırıyor.
 Kızılcık Şerbeti Leman kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Leman'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? - Resim : 1

Sevim Erdoğan kimdir?

Sevim Erdoğan, 26 Haziran 1986’da İstanbul’da doğdu. Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu, Şişli, Çatı ve Yeni Dünya gibi tiyatrolarda rol aldı. El Değmemiş Aşk ve Urfalıyam Ezelden gibi dizilerde de yer alan Sevim Erdoğan, şimdi Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Leman karakterine hayat veriyor.

Sevim Erdoğan'ın hayat hikayesi

Sevim Erdoğan, 26 Haziran 1986’da İstanbul’da doğdu. Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Şişli, Çatı ve Yeni Dünya gibi tiyatrolarda rol aldı. El Değmemiş Aşk ve Urfalıyam Ezelden gibi dizilerde de yer alan Sevim Erdoğan, sinema filmleriyle de tanınıyor. Şevkat Tepe, Aşkın Bedeli, Aşkın Kanunu, Yeter ve Gülizar gibi yapımlarda da rol alan oyuncu, son olarak Netflix’in Hakan: Muhafız dizisinde görüldü.

Sevim Erdoğan’ın hayatını merak edenler için sosyal medya hesapları da ilgi çekici. Oyuncu, Instagram’da @sevimerdogann adlı hesabından sık sık paylaşımlar yapıyor. Bikinili ve açık halleriyle dikkat çeken Sevim Erdoğan’ın Instagram hesabında 1 milyonun üzerinde takipçisi bulunuyor.

Kızılcık Şerbeti Leman kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Leman'ı kim oynuyor, gerçek adı ne? - Resim : 2

Sevim Erdoğan kimdir?

Sevim Erdoğan, 26 Haziran 1986’da İstanbul’da doğmuş bir oyuncudur.

Sevim Erdoğan kaç yaşında?

Sevim Erdoğan 37 yaşındadır.

Sevim Erdoğan hangi dizilerde oynadı?

Sevim Erdoğan El Değmemiş Aşk, Urfalıyam Ezelden, Şevkat Tepe, Aşkın Bedeli, Aşkın Kanunu, Yeter, Gülizar ve Hakan: Muhafız gibi dizilerde oynamıştır.

Kızılcık Şerbeti Leman kimdir?

Kızılcık Şerbeti Leman, Ömer’in eski eşi ve Metehan’ın annesi olan saf ve iyi niyetli bir kadındır. Rolü Sevim Erdoğan tarafından canlandırılır.

Sevim Erdoğan Instagram hesabı


Sevim Erdoğan’ın Instagram hesabının adı @sevimerdogann’dır. Hesabında 1 milyonun üzerinde takipçisi vardır.