Kızılcık Şerbeti İhsan kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti İhsan'ı kim oynuyor gerçek adı ne?

Kızılcık Şerbeti dizisinde İhsan karakterine hayat veren Murat Tavlı kimdir? Kızılcık Şerbeti İhsan'ı kim oynuyor? İhsan'ın mesleği ne, boyu ve kilosu kaç haberimizin detayında..

Kızılcık Şerbeti İhsan kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti İhsan'ı kim oynuyor gerçek adı ne?

Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde İhsan karakterine hayat veren Murat Tavlı, seyircilerin ilgisini çekiyor. Peki Murat Tavlı kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Hangi dizilerde oynadı? İşte Murat Tavlı hakkında merak edilenler…

Kızılcık Şerbeti İhsan kimdir? Kızılcık Şerbeti  İhsan'ı  kim oynuyor?

Kızılcık Şerbeti dizisinde İhsan karakterine Murat Tavlı hayat veriyor. 

Kızılcık Şerbeti İhsan kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti İhsan'ı kim oynuyor gerçek adı ne? - Resim : 1

Murat Tavlı kimdir?

Murat Tavlı, 23 Haziran 1987 tarihinde İstanbul’da doğdu. Bahçeşehir Üniversitesi İşletme ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünde eğitim gördü. Oyunculuğun yanı sıra yazarlık da yapan Murat Tavlı, şimdiye kadar 8 tane kitap yazdı. Hayvansever kişiliği ile tanınan Murat Tavlı’nın bir kedisi ve bir köpeği var.

Murat Tavlı'nın hayat hikayesi

Murat Tavlı, kariyerine reklam filmleri ve kısa filmlerle başladı. Daha sonra televizyon dizilerinde rol almaya başladı. Murat Tavlı’nın rol aldığı diziler arasında Hiynet Sarmalı, Yasak Elma, No 309, Kızlarım İçin, Aşk Yeniden, Güneşi Beklerken, Aşkın Bedeli, Küçük Sırlar gibi yapımlar var.

Kızılcık Şerbeti İhsan kimdir?

Murat Tavlı, şu anda Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde İhsan karakterini canlandırıyor. Dizide İhsan, Ömer’in (Berkay Akdemir) en yakın arkadaşı ve iş ortağıdır. Ömer’in ailesinin zor günlerinde yanında olan İhsan, onunla birlikte kızılcık şerbeti işine girer. Ancak İhsan’ın Ömer’e karşı gizli bir sırrı vardır. Murat Tavlı, sosyal medyada da aktif olarak paylaşımlarda bulunuyor. Instagram’da murattavliofficial ismiyle hesap açan Murat Tavlı’nın bu platformda 86.2 bin takipçisi bulunuyor. Murat Tavlı, doğayı seviyor ve seyahat etmeyi seviyor.

Kızılcık Şerbeti İhsan kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti İhsan'ı kim oynuyor gerçek adı ne? - Resim : 2

Kızılcık Şerbeti İhsan kimdir?

Kızılcık Şerbeti İhsan, Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer’in en yakın arkadaşı ve iş ortağı olan bir karakterdir. İhsan’ı Murat Tavlı canlandırıyor.

Murat Tavlı kaç yaşında?

Murat Tavlı 35 yaşındadır. 23 Haziran 1987 tarihinde doğmuştur.

Murat Tavlı hangi dizilerde oynadı?

Murat Tavlı birçok dizi ve filmde rol almıştır. Bunlar arasında Hiynet Sarmalı, Yasak Elma, No 309, Kızlarım İçin, Aşk Yeniden, Güneşi Beklerken, Aşkın Bedeli, Küçük Sırlar gibi yapımlar vardır.


Kızılcık Şerbeti İhsan’ın sırrı ne?

Kızılcık Şerbeti İhsan’ın sırrı henüz belli değildir. Ancak dizide Ömer’e karşı gizli bir sırrının olduğu ipuçları verilmiştir.