Kızılcık Şerbeti Fatma kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Fatma'yı kim oynuyor gerçek adı ne?

Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Fatma karakterini canlandıran Feraye Darıcı, izleyicilerin merakını uyandırdı. Tiyatro ve dizi oyuncusu olan Darıcı, birçok yapımda rol almış başarılı bir sanatçı. Peki Feraye Darıcı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar…

Kızılcık Şerbeti Fatma kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Fatma'yı kim oynuyor gerçek adı ne?

Kızılcık Şerbeti dizisi, Show TV ekranlarında yayınlanmaya başladı. Dizide Fatma karakterine hayat veren Feraye Darıcı, dikkatleri üzerine çekti. Darıcı, hem oyunculuk hem de sunuculuk yapan çok yönlü bir isim. Darıcı’nın hayatına ve kariyerine yakından bakalım.

Kızılcık Şerbeti Fatma kimdir? Kızılcık Şerbeti Fatma'yı  kim oynuyor?

Kızılcık Şerbeti’nde Fatma karakterine Feraye Darıcı hayat veriyor.

Kızılcık Şerbeti Fatma kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Fatma'yı kim oynuyor gerçek adı ne? - Resim : 1

Feraye Darıcı kimdir?

Feraye Darıcı, 21 Kasım 1981 tarihinde Hatay’ın İskenderun ilçesinde doğdu. Tam adı Lütfiye Feray Darıcı’dır. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Konya Devlet Tiyatrosu’nda çalıştı. Yeni Evli, Bizim Evin Halleri, Memleketten Selam Var gibi televizyon programlarının sunuculuğunu yaptı.

Feraye Darıcı'nın hayat hikayesi

Darıcı, 2004 yılında Bizim Evin Halleri dizisinde rol aldı. Daha sonra Baba Ocağı, Bizim Hikaye, Teşkilat gibi dizilerde de oynadı. Şimdilerde ise Kızılcık Şerbeti dizisinde Fatma karakterini canlandırıyor. Fatma, dizide Kızılcık Şerbeti’nin sahibi olan ve ailesine bağlı olan bir kadındır.

Darıcı, evli ve bir kız çocuğu annesidir. Eşi Fatih Ayla da tiyatro oyuncusudur. Kızlarının adı Arya Yıldız’dır. Darıcı, sosyal medyada da aktif olarak paylaşımlar yapıyor. Instagram’da ferayd ismiyle takip edilebilir.

Kızılcık Şerbeti Fatma kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Fatma'yı kim oynuyor gerçek adı ne? - Resim : 2Kızılcık Şerbeti Fatma kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Fatma'yı kim oynuyor gerçek adı ne? - Resim : 3

Feraye Darıcı kimdir?

Feraye Darıcı, tiyatro ve dizi oyuncusu olan ve Kızılcık Şerbeti dizisinde Fatma karakterini canlandıran sanatçıdır.

Feraye Darıcı nerelidir?

Feraye Darıcı, Hatay’ın İskenderun ilçesinde doğmuştur.

Feraye Darıcı kaç yaşındadır?

Feraye Darıcı, 41 yaşındadır.

Feraye Darıcı hangi dizilerde oynadı?

Feraye Darıcı, Bizim Evin Halleri, Baba Ocağı, Bizim Hikaye, Teşkilat ve Kızılcık Şerbeti gibi dizilerde rol aldı.

Feraye Darıcı evli midir?

Feraye Darıcı, tiyatro oyuncusu Fatih Ayla ile evlidir.