Kızılcık Şerbeti Alev kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Alev'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Kızılcık Şerbet'i Alev'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Müjde Uzman, Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Alev Arslan karakterini canlandırıyor. Peki, Müjde Uzman kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Müjde Uzman’ın hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler.

Kızılcık Şerbeti Alev kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Alev'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Kızılcık Şerbet'i Alev'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Müjde Uzman, Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev Arslan karakterini canlandıran başarılı ve güzel bir oyuncudur. Alev, Kıvılcım’ın uçarı kız kardeşi, Doğa ve Çimen’in teyzesidir. Bir organizasyon firmasının sahibidir ve hayata farklı bir pencereden bakar. Sözünü esirgemez, aklına ilk geleni söyler. Peki Kızılcık Şerbeti Alev kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Alev'i kim oynuyor? Kızılcık Şerbet'i Alev'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? Instagram adresi ne? Müjde Uzman hangi dizilerde oynadı?

Kızılcık Şerbeti Alev kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Alev'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Kızılcık Şerbet'i Alev'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

KIZILCIK ŞERBETİ ALEV KİMDİR? KIZILICIK ŞERBETİ ALEV'İ KİM OYNUYOR

Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım’ın uçarı kız kardeşi, Doğa ve Çimen’in teyzesi Alev Arslan rolüne hayat veren Müjde Uzman, izleyicilerin beğenisini kazanıyor. Alev, bir organizasyon firmasının sahibi olan, hayata farklı bir pencereden bakan, sözünü esirgemeyen ve eğlenceli bir kadındır. Dizide Alev’in maceraları ve aşk hayatı merakla takip ediliyor.

KIZILCIK ŞERBETİ'NDE ALEV'İ OYNAYAN MÜJDE UZMAN KİMDİR?

Müjde Uzman, 26 Eylül 1984 tarihinde İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 2001 yılında Elite Model Look yarışmasını birinci olarak tamamladı. Daha sonra müzik kanallarında sunuculuk ve VJ’lik yaptı. 2007 yılında Kavak Yelleri dizisiyle oyunculuk kariyerine başladı. Ardından Adanalı, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Muhteşem Yüzyıl, Güllerin Savaşı, Kara Sevda gibi dizilerde rol aldı. 2019 yılında Çukur dizisinde Ziya karakterini canlandırdı. 2022 yılında başlayan ve izlenme rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev Arslan rolüne büründü.

Müjde Uzman, özel hayatında da mutlu bir ilişki yaşıyor. Uzman, 2018 yılında tanıştığı iş insanı Murat Özvardar ile evlilik yolunda ilerliyor. Çift, geçtiğimiz yıl nişanlanmıştı.

Kızılcık Şerbeti Alev kimdir, kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Alev'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Kızılcık Şerbet'i Alev'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

  • Kızılcık Şerbeti Alev kimdir?

    • Kızılcık Şerbeti Alev, dizide Kıvılcım’ın uçarı kız kardeşi, Doğa ve Çimen’in teyzesi olan bir organizasyon firmasının sahibidir.
  • Müjde Uzman kaç yaşındadır?

    • Müjde Uzman, 26 Eylül 1984 tarihinde doğmuştur ve 38 yaşındadır.
  • Müjde Uzman nerelidir?

    • Müjde Uzman, İstanbul doğumludur.
  • Müjde Uzman hangi dizilerde oynadı?

    • Müjde Uzman, Kavak Yelleri, Adanalı, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Muhteşem Yüzyıl, Güllerin Savaşı, Kara Sevda ve Çukur gibi dizilerde oynadı.
  • Müjde Uzman’ın eşi kimdir?

    • Müjde Uzman’ın eşi yoktur ancak iş insanı Murat Özvardar ile nişanlıdır.