Kıyafeti uygun bulunmayan Jaiane Lima alışveriş merkezinden kovuldu! "Göğüslerimi gösteriyormuşum...

Sosyal medya etkileyicisi Jaiane Lima, alışveriş merkezindeki ziyareti sırasında giydiği kıyafetin uygunsuz olarak değerlendirilmesi sonucu yaşadığı olaylara karşı tepki gösterdi. Sosyal medya platformlarında 477 binden fazla takipçisi bulunan Lima, yaşadığı durumu paylaşarak destek bekledi. Olayın ardından, hayranlarına kıyafetini sergilemekten kaçınmadan içeriklerini paylaşmaya devam etti. detaylar haberimizde...

Kıyafeti uygun bulunmayan Jaiane Lima alışveriş merkezinden kovuldu!

Brezilya'nın Santa Catarina kentinde tanınmış sosyal medya figürü Jaiane Lima, arkadaşlarıyla birlikte alışveriş merkezine video çekmek ve fotoğraf çekmek amacıyla gittiği sırada giydiği kıyafet nedeniyle güvenlik görevlileriyle yaşadığı olayı anlattı. Lima, hava sıcaklığının 30 derece olduğunu belirterek, eteğini uzun kollu bir bluz ve çorap ile tamamladığını söyledi. Ancak güvenlik görevlilerinin gelip yanına geldiğini ve giydiği kıyafeti nedeniyle kendisini uzaklaştırdıklarını ifade etti. Lima, göğüs bölgesinin açık olduğu gerekçesiyle kovulduğunu belirterek, "Bu nedenle kovuldum" diyerek yaşadığı olaya isyan etti. 

“BUNU HAK ETMEDİM”

Kıyafeti uygun bulunmayan Jaiane Lima alışveriş merkezinden kovuldu! "Göğüslerimi gösteriyormuşum... - Resim : 2

Güvenlik görevlisinin herkesin içinde kendisine bağırarak telefonunu almaya çalıştığını ifade eden Lima, “Yasaları çiğneyen herhangi bir şey yapmadı. Herkesin önünde düşük düşürülmeyi hak etmedim. Tüm alışveriş merkezi bana bakıyordu. Bir suç işlemişim gibi görünüyordu. Göğüslerimin büyük olduğunun farkındayım ama onlarla mutluyum. Saygı duyulmasını hak ediyoruz. Ona ve diğer iki güvenlik görevlisine arka odaya kadar eşlik etmem gerektiğini söylediğinde onu kaydetmeye başladım. Odada telefonumdaki tüm video ve fotoğrafları silmeye zorladı. Birkaç tanesini kurtabildim” dedi.

 

Etiketler: Jaiane Lima