Kısmetse Olur'un medyatik yarışmacısı Cansel Çördük, erotik pozları ile şaşkınlık yarattı! Çördük, transparan iç çamaşırının içine...

Yıllar önce Kanal D ekranlarında yayınlanan ve o dönem içerisinde milyonlarca izleyici tarafından yakından takip edilmeyi başaran izdivaç programı Kısmetse Olur, bazı yarışmacıları ile gündemde kalmaya devam ediyor. Sosyal medyada popülerliğini sürdürmeyi başaran Kısmetse Olur yarışmacılarından olan Cansel Çördük ise seksi pozları ile nabızları resmen yükseltiyor.

Kısmetse Olur'un medyatik yarışmacısı Cansel Çördük, erotik pozları ile şaşkınlık yarattı! Çördük, transparan iç çamaşırının içine...

2015 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve o dönem içerisinde ekranlarda olan diğer izdivaç programlarına göre çok daha farklı bir konsepte sahip olan Kısmetse Olur programı, reyting rekorları kırarak dönemin en çok izlenen programlarından birisi olmayı başarmıştı.

Evlilik yolunda yürüyen ve birbirlerini program dahilinde tanımak isteyen kadın ve erkek yarışmacılar, her gün ekranlara gelerek ilginç görüntülerin ortaya çıkmasını ve adlarının gündemde kalmasını sağladılar. 2017 yılında RTÜK tarafından verilen karar doğrultusunda yasaklanan izdivaç programlarının arasında yer alan Kısmetse Olur programı, hayranlarını oldukça üzmüş ve program, yoğun istek üzerine Kanal D’nin internet sitesinden yayınlanmaya başlamıştı. Ancak tüm girişimlere rağmen eski başarısını elde edemeyen Kısmetse Olur, bir ay sonra final yapmıştı.

Yarışmanın yayınlandığı tarihlerde binlerce insan tarafından yakın takibe alınan yarışmacıların bir kısmı, programın final yapmasının ardından da popülerliklerini korumayı başardı. Özellikle Eser West ile yaşadığı ilişki ile gündeme gelen ve sonrasında da Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettirmeye devam eden Cansel Çördük, son zamanların en çok konuşulan isimlerinden birisi olmaya devam ediyor.

Şu sıralar yurtdışında yaşayan ve çeşitli organizasyonlarda manken olarak görev alan Cansel Çördük, Instagram hesabından sık sık paylaşım yapmaya devam ediyor. Lüks yaşantısı ve değişen tarzı ile dikkat çeken Çördük, yayınladığı son fotoğrafları ile sosyal medya kullanıcılarının ağızlarını açıkta bıraktı.

DEĞİŞİMİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ!

Instagram hesabından sık sık paylaşımlarda bulunan Cansel Çördük, değişen görüntüsü ile dikkat çekti. Çördük’ün yüzüne yaptırdığı müdahaleler “eski halin daha güzeldi” yorumlarının yapılmasına sebep oldu.

YENİ FOTOĞRAFLARI NABIZLARI YÜKSELTTİ!

Kısmetse Olur'un medyatik yarışmacısı Cansel Çördük, erotik pozları ile şaşkınlık yarattı! Çördük, transparan iç çamaşırının içine... - Resim : 1

Sosyal medya hesabından yeni fotoğraflar paylaşan Cansel Çördük, sosyal medya kullanıcılarını hayrete düşürdü. Çördük transparan, dantelli iç çamaşırları ile adeta nefes kesti.

İÇ ÇAMAŞIRINA SİLAH KOYDU!

Cansel Çördük’ün paylaştığı fotoğraflarda silah detayı dikkat çekti. Çördük, iç çamaşırının içerisine önce silah koydu, sonra da o halde mutfağa girdi.

Etiketler: cansel çördük, erotik