Kirli Sepeti Şermin'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Kirli Sepeti'nin Şermin'i Nihan Doğa nereli kaç yaşında?

FOX TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti, kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer almasıyla dikkat çekiyor. Kirli Sepeti'nde Şermin karakterini canlandıran Nihan Doğa de kısa sürede izleyicinin beğenisini kazandı. Peki Kirli Sepeti Şermin kimdir? Kirli Sepeti Şermin Instagram adresi ne?

Kirli Sepeti Şermin'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Kirli Sepeti'nin  Şermin'i Nihan Doğa nereli kaç yaşında?

FOX TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti, yeni yayın döneminde seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin konusu, İstanbul'un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını konu ediyor. Şermin “Kirli Sepeti” dizisiyle seyirci karşısına çıktı. Nihan Doğa merak ediliyor. Peki Kirli Sepeti Şermin kimdir? Kirli Sepeti Şermin kaç yaşında? Kirli Sepeti Şermin evli mi? Kirli Sepeti Şermin nereli? Kirli Sepeti Şermin Instagram adresi ne? gibi merak edilen soruların cevabı haberimizde.

 Kirli Sepeti Şermin'i  kim oynuyor? Kirli Sepeti'nin Şermin'i kimdir?


Kirli Sepeti'nde Şermin karakterini Nihan Doğa canladırmaktadır.

Kirli Sepeti Şermin'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Kirli Sepeti'nin  Şermin'i Nihan Doğa nereli kaç yaşında? - Resim : 1

Kirli Sepeti Şermin kimdir?

Fox TV’nin yeni dizisi Kirli Sepeti’nde Ahmet’in eşi Şermin karakterine başarılı oyuncu Nihan Doğa tarafından hayat veriliyor.

Nihan Doğa kim, kaç yaşında, nereli, boyu kaç, burcu ne?

Nihan Doğa, 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 36 yaşındaki aktris; dizi, film ve tiyatro oyunları ile adından söz ettiriyor. Nihan Aypolat soyismi ile de bilinen oyuncu, Dabbe serisi ile geniş kitlelerce tanındı.

Kirli Sepeti Şermin'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Kirli Sepeti'nin  Şermin'i Nihan Doğa nereli kaç yaşında? - Resim : 2

Nihan Doğa hangi dizilerde ve filmlerde oynadı?

Kirli Sepeti’nde Şermin karakterine hayat vermeye hazırlanan Nihan Doğa daha önce pek çok farklı yapımda rol aldı. Tiyatroya 2006 yılında çocuk tiyatrolarında başlayan Doğa, 2011 yılından beri dizi ve filmlerde de rol alıyor. Özellikle Dabbe Bir Cin Vakası adlı 2012 yapımı filmle adını duyuran oyuncu; Adını Feriha Koydum, Yasak Elma, Kimsesizler ve Çocukluk dizilerinde rol aldı.

Kirli Sepeti Şermin - Nihan Doğa Instagram hesabı

Sosyal medya üzerinden sık sık mesleğine ve özel yaşamına dair kareler paylaşan Nihan Doğa’yı Instagram’da 10 bine yakın kişi takip ediyor. Doğa’nın Instagram kullanıcı ismi ise @nihansadecenihan.