Kirli Sepeti tuttu mu, beğenildi mi, tepkiler nasıl? Kirli Sepeti yorumları ve reytingleri nasıl?

FOX TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti, ilk bölümüyle 24 Eylül Pazar akşamı ekranlara geldi. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Peki, Kirli Sepeti dizisi tuttu mu, beğenildi mi, tepkiler nasıl? Kirli Sepeti yorumları ve reytingleri nasıl? İşte haberimizin devamında bu soruların yanıtları.

Kirli Sepeti tuttu mu, beğenildi mi, tepkiler nasıl? Kirli Sepeti yorumları ve reytingleri nasıl?

FOX TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti, ilk bölümüyle 24 Eylül Pazar akşamı ekranlara geldi. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Peki, Kirli sepeti dizisi tuttu mu, beğenildi mi, tepkiler nasıl? Kirli Sepeti yorumları ve reytingleri nasıl? İşte haberimizin devamında bu soruların yanıtları.

Kirli Sepeti dizisinin konusu nedir?

Kirli Sepeti dizisinin konusu şöyle: "İstanbul'un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını konu edinen dizide; yukarıdakiler ve aşağıdakiler arasındaki büyük uçuruma da tanıklık ediyoruz. Aşkın, sırların, yalanların ve bütün bunlara inat sırt sırta vermiş üç kadının; bazen ağlatan, bazen de güldüren hikayesini izleyeceğiz Kirli Sepeti'nde..."

Kirli Sepeti dizisinin oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Kirli Sepeti dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

• Ayça Bingöl (Songül)

• Devrim Yakut (Hayriye)

• Serkay Tütüncü (Yiğit)

• Ceren Moray (Neriman)

• Halil İbrahim Ceyhan (Halil)

• Melisa Döngel (Ferhat)

• Bestemsu Özdemir (Tekin)

• Cansu Tosun (Bahar)

• Serhat Kılıç (Murat)

• Deniz Sarıkaş (Zeynep)

Kirli Sepeti dizisi tuttu mu, beğenildi mi, tepkiler nasıl?

Kirli Sepeti dizisi, ilk bölümüyle büyük ilgi gördü. Dizi, sosyal medyada da gündem oldu. Diziyi izleyenler, dizinin konusunu, oyuncularını ve çekim yerlerini çok beğendiklerini belirttiler. Dizinin resmi x hesabı [@kirlisepetifox], dizinin ilk bölümüne dair paylaşımlar yaptı. Dizinin başrol oyuncuları Ayça Bingöl, Devrim Yakut, Serkay Tütüncü ve Ceren Moray da Twitter'da diziyi izleyenlere teşekkür etti. Dizinin ikinci bölümü için de heyecanlı olduklarını söylediler.

Dizinin ilk bölümü reytinglerde de başarılı bir sonuç elde etti. Dizi, AB grubunda 3.76 reyting ve 10.17 izlenme payı ile ikinci sırada yer aldı. Total grubunda ise 3.01 reyting ve 8.25 izlenme payı ile üçüncü sırada yer aldı. Dizi böylece rakipleri Yargı'nın önünde yer aldı.

Kirli Sepeti dizisinin ikinci bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kirli Sepeti dizisinin ikinci bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmanda, Yasemin ve arkadaşlarının sepetin içindeki ipuçlarını takip ederek bir cinayet davasının içine girdikleri görülüyor. Cinayetin arkasında Yiğit ve Halil'in olduğundan habersiz olan Yasemin, onlardan gelen tehditlere karşı koymaya çalışıyor. Yasemin'in hayatını kurtarmak için Ilgaz da devreye giriyor. Ilgaz, Yasemin'e yardım etmek isterken, ona aşık oluyor.

Kirli Sepeti'nin ikinci bölümü 1 Ekim Pazar akşamı saat 20.00'de FOX TV'de yayınlanacak.