Kimlik kartıyla başvuru yapanların hesabına 6 bin TL yatırılıyor! Cuma son gün

18 yaşından büyük vatandaşlar, 4-7 Temmuz 2023 tarihleri arasında kimlik kartıyla başvuru yapmaları halinde hesabına 6 bin TL yatırılıyor! Cuma son gün İşte detaylar

Kimlik kartıyla başvuru yapanların hesabına 6 bin TL yatırılıyor! Cuma son gün

Yurt gazetesinde yer alan habere göre, TC kimlik numaranızı kullanarak başvurunuzu gerçekleştirebileceğiniz 6 bin TL kolay krediyi, istenen şartları karşılamanız halinde ödemenizi istediğiniz hesaba aktarabileceksiniz. 18 yaşından büyük herkes, 4-7 Temmuz 2023 tarihleri arasında başvurularını yapabilir ve işlemlerini 5 dakika içinde sonuçlandırabilir.

6 BİN TL KOLAY KREDİYİ HANGİ BANKALAR VERİYOR?

Denizbank ve Garanti Bankası üzerinden 4-7 Temmuz 2023 tarihleri arasında başvurularınızı yapabilirsiniz. Başvurularınız kısa süre içinde sonuçlandıracak ve kredileri hesaplarınıza aktaracaktır.

Denizbank ve Garanti Bankası, TC kimlik numaranızı kullanarak size 6 bin TL ödeme yapmaktadır. Başvuruyu SMS yoluyla yapmak isterseniz, Denizbank'ı tercih edebilirsiniz. Kolay kredi almak için Garanti Bankası'nın internet şubesi üzerinden de başvuruda bulunabilirsiniz.

Kimlik kartıyla başvuru yapanların hesabına 6 bin TL yatırılıyor! Cuma son gün - Resim : 1

DENİZBANK 6 BİN TL KOLAY KREDİ NASIL ALINIR?

 

Denizbank, SMS yoluyla kredi başvurusu yapacak olan kişilere 'Cebimde Kredi' hizmeti sunuyor. Cep telefonunuz üzerinden mesaj göndererek 'Kredim TC Kimlik' yazmanız yeterli. Denizbank, başvuruları hemen sonuçlandırıyor ve onaylanan kredileri anında hesaplara yatırıyor.

GARANTİ BANKASI 6 BİN TL KOLAY KREDİ NASIL ALINIR?

Garanti Bankası, banka şartlarına uygun şekilde hizmet vererek hızlı bir kredi başvurusu imkanı sunuyor. Kendi bankasından internet sitesi üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Garanti Bankası üzerinden yapacağınız bu kredi başvurusuyla hemen ödemenizi alabilirsiniz.

DENİZBANK KOLAY KREDİ BAŞVURU SAYFASI

GARANTİ BANKASI KOLAY KREDİ BAŞVURU SAYFASI

Etiketler: garanti bankası, kredi