Kim Milyoner Olmak İster'in büyük ödülünde flaş değişiklik: Yeni rakam dudak uçuklattı

Türkiye'nin sevilen bilgi yarışması programı Kim Milyoner İster, yıllara meydan okuyarak izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Programın son dönemdeki en büyük değişikliklerinden biri ise büyük ödülün miktarında gerçekleşti. Hem yarışmacıları hem de izleyicileri heyecanlandıran bu güncelleme hakkında merak edilen detaylar da ortaya çıktı.

Kim Milyoner Olmak İster'in büyük ödülünde flaş değişiklik: Yeni rakam dudak uçuklattı

Uzun yıllardır ATV ekranlarında seyirciyle buluşan ve yoğun ilgi gören Kim Milyoner Olmak İster yarışması, Kenan İmirzalıoğlu'nun başarılı sunumuyla ekranlara gelmeye devam ediyor.

İlgi çekici soruları, yarışmacıların farklı hayat hikayeleri ve büyük ödülüyle seyirciyi ekrana bağlayan yarışma şimdilerde büyük ödülünde yaptığı değişimle gündeme geliyor.

Kim Milyoner Olmak İster'in büyük ödülünde flaş değişiklik: Yeni rakam dudak uçuklattı - Resim : 1

BÜYÜK ÖDÜLDE REKOR ARTIŞ

Ekonomide yaşanan dalgalanmaların ardından, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının ödülünde değişikliğe gidildi. Öyle ki, yeni sezon için gün sayan ve yeni tanıtımı çekilen yarışmanın tanıtım filminde büyük ödülün ekonomik krizin etkisi nedeniyle düzenlendiği ifade edildi.

Bu zamana kadar 1 milyon lira olan büyük ödül, yapılan değişikliğin ardından 5 milyon liraya yükseldi. Yeni ödül miktarı duyanların ağzını açık bırakırken, herkes günümüz koşulları için en ideal tutar olduğu yorumlarında da bulundu.