Kibirleriyle yanlarına yaklaştırmıyorlar. En bencil 4 burç

Her zaman kendini düşünen ve diğer insanların hayatını oldukça zorlaştıran kişiler vardır. İşte en bencil burçlar.

Kibirleriyle yanlarına yaklaştırmıyorlar. En bencil 4 burç

İnsanların karakterleri burçlarına göre şekillenmektedir. Farklı farklı özellikleri olan burçlar, pek çok farklı alanda farklılıklar gösterir. Hal böyleyken, bazı burçlar diğerlerinden çok daha bencildir. Hep kendi istedikleri olsun isteyen ve bunun için direten, sadece kendilerini düşünen burçları listeledik. İşte karşı tarafı düşünmeyen en bencil 4 burç. 

Kibirleriyle yanlarına yaklaştırmıyorlar. En bencil 4 burç - Resim : 1

Hayatta sadece kendileri varmış gibi davranan ve karşısındaki insanlara bunu hissettiren kişiler hepimizin hayatında mutlaka vardır. Burçların büyük etkisi olan bu durumda, pek çok tatsızlık yaşanabilmektedir. En bencil burçların hangileri olduğuna bakalım. 

Aslan

Aslan burçları, kibirleriyle ve benmerkezci halleriyle ünlüdürler. Kendilerine hayran olan Aslanlar, kendilerinden başka kimseyi yeterli bulmazlar. Üstünlük kurmaya ve her ortamda lider olmaya çabalayan Aslan burçları, bu çabalarını göstermekten de geri durmazlar. Her zaman kendi düşüncelerinin ve isteklerinin öncelikli olmasını bekleyen bu insanlar, karşı taraftaki kişileri oldukça zora sokarlar. Aslan burçlarının bu denli zor ve bencil olmasına rağmen insanlar onlara saygı duyar ve severler. 

Yay

Herkesten üstün olduğunu ve her zaman en iyisi olduğunu düşünen Yay burçları, bu düşüncelerini açıkça ortaya koyarlar. Eğlenceli yapılarıyla bu kusurlarını örtseler de yakın çevreleri tarafından zaman zaman eleştirilirler. Her şeyin kendisi için var olduğunu düşünen Yaylar, karşı taraftaki insana hayatı çekilmez kılabilirler. Her zaman kendilerini düşünen Yay burçları, herkesi kendilerine aşık edebilecekleri yanılgısına da düşebilirler. 

Boğa 

Keyfine ve zevklerine düşkün olan Boğa burçları, aslında biraz da kibirlilerdir. Dünyevi şeylere oldukça önem veren ve maddiyatçı olan Boğalar, çevrelerindeki insanları buna göre değerlendirirler. Hırslı olan ve tuttuğunu koparan nitelikteki Boğa burçları, istedikleri şeyi elde etmek için engel tanımazlar. Bu anlamda son derece bencil davranabilen Boğalar, bu kötü yanlarını güvenilirlikleri ve sevecenlikleri ile örterler. Ancak her zaman haklı olduğunu düşünmek iyi intiba bırakmayan bir davranıştır. 

Koç

Koç burçları son derece gururlu insanlardır. Bu gurur çoğu zaman kibre dönüştüğünden Koçlar da zorlayıcı bir karaktere sahiptirler. İnsanlara sevgilerini çok da rahat gösteremeyen Koç burçları, bencil tavırlarıyla iyice duygusuz algılanırlar. Merhametli tavırlarıyla bu sorunu bir nebze örtseler de uzun vadede sorun yaşarlar.