Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan ile başrollerini paylaştığı "Ya Çok Seversen" için imaj değiştirdi. Yeni imaja beğeni yağmuru!

Hafsanur Sancaktutan ile başrollerini paylaştığı "Ya Çok seversin" dizi için imaj değişikliğinde bulunan Kerem Bürsin'in imaj danışmanı kim? İmaj danışmanı hakkında Kerem Bürsin ne dedi?

Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan ile başrollerini paylaştığı

Yeni sezonun yaz dizilerinden biri olan Ya Çok Seversin dizinin başrol oyuncusu Kerem Bürsin yeni karakteri için imaj değişikliği yaptı.

İmaj Değişiklikleri için sıklıkla Adem Terzi'yi tercih ettiğini söyleyen Kerem Bürsin Ya Çok Seversin'e gösterilen ilgi için memnuniyetini dile getirmeyi de eksik etmedi. 

Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan ile başrollerini paylaştığı "Ya Çok Seversen" için imaj değiştirdi. Yeni imaja beğeni yağmuru! - Resim : 1

Kerem Bürsin yeni imajı hakkında “Her yeni proje öncesi Adem’e uğrarım. Onun uğuruna inanıyorum. İzleyicilerimize çok teşekkür ederiz. Geri dönüşler ve reytingler bizi mutlu etti. Hafsanur’la da (Sancaktutan) kimyamız tuttu. Güzel bir ekip çalışması büyük bir emek var. Bu emeğin karşılığını almak yüzümüzü güldürüyor” dedi.