Kendi işini kendi dükkanında yapmak isteyenler için Ankara'da ucuz fiyatlı dükkan satışı hizmeti! Sincan, Kazan ve Çubuk'ta dükkan fiyatları düştü!

Yapı Kredi Bankası, Ankara ilinde yükselen dükkan fiyatlarına karşın tüketicinin ve yatırımcının yanında yer aldı. Banka, başkentin farklı ilçelerinde bulunan icralık dükkanlar için 3 yeni ihalede düzenlediğini bildirdi. İşte Yapı Kredi Bankası tarafından düzenlenmiş olan dükkan ihalelerine ilişkin önemli ayrıntılar…

Kendi işini kendi dükkanında yapmak isteyenler için Ankara'da ucuz fiyatlı dükkan satışı hizmeti! Sincan, Kazan ve Çubuk'ta dükkan fiyatları düştü!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından olan Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde gelişen olumsuz ekonomik şartlar karşısında artan dükkan fiyatları konusunda tüketicilerin ve yatırımcıların yanında yer aldı. Banka, Ankara ilinin farklı ilçelerinde bulunan icralık dükkanlar için ihaleler düzenlediğini bildirdi.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN ANKARA KAZAN’DA SATILIK DÜKKAN!

Yapı Kredi Bankası iş birliği içerisinde olduğu yasal ihale platformu Gayrimenko aracılığı işle yeni bir ihale başlattığını duyurdu. Fiyat teklifleri için önümüzdeki günlerde erişime açılacak olan ihale kapsamında Ankara ilinin Kazan ilçesinde bulunan bir dükkanın satılacağı bildirildi.

Yapı Kredi Bankası’nın Gayrimenko aracılığı ile satışa sunmuş olduğu dükkanın büyüklüğü brüt 94 metrekare olarak açıklandı. Kazan ilçesinin Atatürk Mahallesi’nde bulunan dükkan için verilebilecek olan minimum fiyat teklifini 290 bin TL olarak duyuran banka, ihale hizmet bedelini 13 bin 688 TL olarak açıkladı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN ANKARA ÇUBUK’TA SATILIK DÜKKAN!

Kendi işini kendi dükkanında yapmak isteyenler için Ankara'da ucuz fiyatlı dükkan satışı hizmeti! Sincan, Kazan ve Çubuk'ta dükkan fiyatları düştü! - Resim : 1

Yapı Kredi Bankası Gayrimenko aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikinci dükkan ihalesinin ayrıntılarını paylaştı. Banka, ilgili ihale kapsamında Ankara ilinin Çubuk ilçesinde bulunan bir dükkanın satılacağını bildirdi.

Yapı Kredi Bankası’nın Gayrimenko aracılığı ile satışa sunmuş olduğu dükkanın büyüklüğü brüt 422 metrekare olarak açıklandı. Çubuk ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan dükkan için verilebilecek olan minimum fiyat teklifi 480 bin TL olarak duyurulurken, ihale hizmet bedeli 46 bin 256 TL olarak açıklandı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN ANKARA SİNCAN’DA SATILIK DÜKKAN!

Yapı Kredi Bankası’nın Gayrimenko aracılığı ile düzenlemiş olduğu üçüncü ihaleye konu olan dükkanın büyüklüğünü brüt 326 metrekare olarak bildirildi. Sincan ilçesinin Akşemsettin Mahallesi’nde bulunan dükkan için düzenlenen ihale kapsamında verilebilecek olan minimum fiyat teklifi 4 milyon TL, ihale hizmet bedeli ise 188 bin 800 TL olarak açıklandı.

Etiketler: yapı kredi, gayrimenkul