Kendi Düşen Ağlamaz 14. Bölüm Fragmanı: Alize, Gerçekleri Öğreniyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Kendi Düşen Ağlamaz’ın 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Alize’nin kendisinden saklanan büyük sırrı öğrendiği ve hayatının altüst olduğu görülüyor. Kadir, Alize’yi kaybetmemek için çabalarken, Serkan ve Sarp arasındaki kardeşlik bağı güçleniyor. Kendi Düşen Ağlamaz’ın 14. bölümü ne zaman yayınlanacak? Kendi Düşen Ağlamaz’ın 14. bölümü 21 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak.

Sitene Ekle

Kendi Düşen Ağlamaz, birbirlerine delicesine aşıkları iki gencin hayatını anlatan romantik komedi dizisi. Başrollerinde Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Burak Berkay Akgül, Cemre Baysel, Hakan Dinçkol, Ayça Varlıer, Sibel Taşçıoğlu, Serhat Parıl, Zeynep Kankonde, Cemre Öktem gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı dizinin yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül üstlenirken, dizinin yönetmen koltuğuna Altan Dönmez oturuyor. Eğlenceli hikayesiyle yeni sezonun en iddialı işleri arasında yerini alan dizinin senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor.

Kendi Düşen Ağlamaz’ın oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Kendi Düşen Ağlamaz’ın oyuncu kadrosunda Hakan Yılmaz (Kadir), Selen Soyder (Alize), Burak Berkay Akgül (Sarp), Cemre Baysel (Aleyna), Hakan Dinçkol (Vural), Ayça Varlıer (Cemile), Sibel Taşçıoğlu (Nurten), Serhat Parıl (Erdal), Zeynep Kankonde (Zeynep), Cemre Öktem (Merve) gibi isimler yer alıyor.

Kendi Düşen Ağlamaz’ın konusu nedir?

Kendi Düşen Ağlamaz’ın konusu şöyle: Kadir ve Alize birbirlerine delicesine aşıktır ama kader onları ayırır. Kadir, Alize’yi terk ederek Amerika’ya gider. Alize ise hamile olduğunu öğrenir ama bunu kimseye söyleyemez. Yıllar sonra Kadir geri döner ama her şey değişmiştir. Alize, Sarp adında başka bir adamla nişanlanmıştır. Kadir ise Cemile adında kötü bir kadının elindedir. Kadir ve Alize’nin aşkları yeniden alevlenecek midir? Yoksa onları daha büyük sınavlar mı beklemektedir?