Kenarda TL Birikimi Olanlara Son Çağrı! Bu Hesapta Parası Olana 32 Günde 999 TL Net Kazanç Sunulacak

Kenarda TL birikimi olanları sevindiren haberler gelmeye devam ediyor. Denizbank, bu hesaba parasını yatıranlara 32 günde 999 TL net kazanç verecek! Faiz oranları güncellendi…

Kenarda TL Birikimi Olanlara Son Çağrı! Bu Hesapta Parası Olana 32 Günde 999 TL Net Kazanç Sunulacak

Kur kurumalı mevduat hesaplarının ardından bankaların vadeli hesaplarına vatandaşların ilgisi de bir hayli arttı. Özellikle son dönemde yaşanan bu artışın ardından vatandaşların kenardaki birikimlerini en iyi oranlar ile değerlendirmek için en yüksek oranları araştırdıkları görülmeye başladı. Denizbank’ın E – Mevduat hesabında oranlar bir kere daha güncellendi. Birikimlerini en yüksek oranlar ile değerlendirmek isteyenlere ayrıcalıklı oranlar sunulacak.

32 Günlük En Yüksek Faiz Getirisi Ne Kadar?

Bankaların vadeli mevduat hesaplarında güncel oranlar araştırılmaya devam ediyor. Kenardaki birikimlerini en iyi faiz getirisi ile değerlendirmek isteyenlere özel oranlar sunulmaya devam ediyor. Denizbank’ın yüzde 20’ye varan güncel hoş geldin faizi sayesinde Haziran ayı sonuna kadar işlem yapanlara 32 günde en yüksek getiriler sunulacak. Birikimlerini değerlendirmek isteyenlere avantajlı oranlarla en yüksek faiz getirisi sunulmaya devam ediyor.

Denizbank’ın yanı sıra Türkiye’de bankacılık sektöründe faaliyet gösteren birçok banka tarafından faiz oranları yüzde 20’lerin üzerine çıkarıldı. Birikimlerini değerlendirmek isteyenlere en özel oranlar sunulmaya devam ediyor.

Denizbank Mevduat Faizleri Oranları

Kenarda TL Birikimi Olanlara Son Çağrı! Bu Hesapta Parası Olana 32 Günde 999 TL Net Kazanç Sunulacak - Resim : 1

Mobil’den müşteri olanlara özel Denizbank en yüksek mevduat faiz oranlarını sunuyor. Yüzde 20 hoş geldin faizi sunan Denizbank, 30 – 100 gün vadede 5.000 TL ile 2 milyon TL’ye kadar hoş geldin faizli hesap açılışları için yüzde 20 faiz oranları sunacak. 30 Haziran 2022’de sona erecek kampanya kapsamında vatandaşların kenardaki birikimlerini en iyi oranlar ile değerlendirmeleri sağlanacak.

60 Bin TL Aylık Faiz Getirisi Ne Kadar?

Kenarda 60 bin lira birikimi olanlar için Denizbank aylık 999 TL net kazanç sunuyor. 32 günlük vadede yüzde 20 faiz oranları ile en cazip faiz oranları sunuluyor. Denizbank’ın ayrıca ilgili vadeli mevduat hesabında yer alana avantajlara göre birçok bankacılık hizmetinde de ayrıcalıklar sunulmaya devam ediyor.