Kayserispor’dan Barcelona’ya transfer olan 18 yaşındaki Emre Demir formayı giydi…

Kayserispor’dan Barcelona’ya transfer olan Emre Demir, Barcelona formasını giydi. İlk olarak Barcelona’nın B takımı olan genç takımında forma giyecek olan 18 yaşındaki Emre Demir, burada ortaya koyacağı performansa göre A takıma da davet edilebilir.

Kayserispor’dan Barcelona’ya transfer olan 18 yaşındaki Emre Demir formayı giydi…

Türk futbolunun geleceği açısından da önemli isimler arasında gösterilen ve beklentilerin oldukça yüksek olduğu 18 yaşındaki Emre Demir, İspanya’nın yolunu tuttu. Kayserispor altyapısında yetişen genç yetenek, geçtiğimiz sezon devre arasında Barcelona ile 2 milyon Euro’ya transfer oldu. Anlaşma gereği sezonun kalanında Kayserispor forması giyen Emre Demir, sezon sonunda İspanya’ya gitti ve Barcelona formasını giyerek pozunu da verdi. On numara mevkiinde oynayan 18 yaşındaki genç yetenek Barcelona ile 5 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Emre Demir Barcelona Formasını Giydi

Sezon arasında Barcelona ile anlaşan 18 yaşındaki genç yetenek Emre Demir, 2 milyon Euro’ya İspanyol deve transfer oldu. Kayserispor forması giyen Emre Demir, anlaşması gereğince sezonun kalan yarısını da Kayserispor’da geçirdi ve sezon sonunda Barcelona formasını giydi. Barcelona ile 5 yıllık anlaşma imzalayan Emre Demir, ilk etapta Barcelona’nın genç takımı olan B takımının formasını giyecek. Daha sonra Emre Demir, performansına göre A takıma da davet edilebilir. Futbol severlerin performansını merakla beklediği Emre Demir için Barcelona’nın belirlediği serbest kalma bedeli dudak uçuklattı.

Süper Lig’de Gol Atan En Genç Oyuncu

Kayserispor’dan Barcelona’ya transfer olan 18 yaşındaki Emre Demir formayı giydi… - Resim : 1

Barcelona, 5 yıllık imzayı attırdığı 18 yaşındaki on numara mevkii oyuncusu Emre Demir için 400 milyon Euro serbest kalma bedeli belirledi. Dünya devinde top koşturacak olan Emre Demir, 2019-2020 sezonunda Süper Lig’de attığı gol ile “Süper Lig’de gol atan en genç oyuncu” unvanını almıştı. Demir, bu golü 15 yıl 9 ay ve 25 gün yaşında atarak tarihe geçmişti. Türkiye Milli Takımı’nda alt yaş formalarını da giyen Demir, artık Barcelona için ter dökecek.

Emre Demir Kimdir?

15 Ocak 2004’te Mersin’de dünyaya gelen Emre Demir, 176 cm boyunca ve on numara mevkiinde oynuyor. 2010 yılında Mersin İdman Yurdu altyapısında futbola başlayan ve ardından Kuvayi Milliyespor altyapısına geçen Demir, 2014-2019 yılları arasında Kayserispor forması giydi. Demir, ayrıca 2016 yılında U14 olmak üzere Türkiye Milli Takımı’nın da alt yaş formalarını terletti.

Etiketler: emre demir, barcelona