Katılım bankasından dev fırsat! Ankara'da 3+1 daire 600 bin TL'ye düştü!

“Sıfır faiz, düşük kar payı” fikri ile yola çıkan katılım bankalarından olan Albaraka Türk Katılım Bankası, yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatlarına karşın vatandaşın yanında yer aldı. Banka, elinde bulunan icralık gayrimenkulleri satışa çıkardığını duyurdu. İşte katılım bankasının ilanlarına ilişkin ayrıntılar…

Katılım bankasından dev fırsat! Ankara'da 3+1 daire 600 bin TL'ye düştü!

Albaraka Türk Katılım Bankası, Ankara ilinde bulunan iki gayrimenkul için ihale düzenlediğini duyurarak ilgili gayrimenkullere ve ihalelerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI’NDAN SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARI!

Son dönemlerin gözde katılım bankalarından birisi olan Albaraka Türk Katılım Bankası, yeni dönemde de yukarı yönlü hareketlerine devam eden ekonomi piyasaları sebebi ile zamlanan gayrimenkul fiyatlarına karşın vatandaşın yanında yer aldı. Banka, elinde bulunan icralık gayrimenkulleri kendi platformu üzerinden satışa çıkardığını duyurarak, Ankara ilinde bulunan iki gayrimenkul için yeni ihaleler düzenlediğini bildirdi.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI’NDAN SATILIK 3+1 DAİRE!

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından düzenlenen ikinci ihaleye konu olan gayrimenkulün, daire olduğu öğrenildi. Söz konusu iş yerinin Ankara ilinde bulunduğunu belirten katılım bankası, daireye ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Albaraka Türk Katılım Bankası’nın Albaraka Gayrimenkul aracılığı ile satışa sunmuş olduğu dairenin kullanım alanı, 129 metrekare olarak açıklandı. Yenice Mahallesi’nde bulunan daire için düzenlenen ihalenin başlangıç fiyatı, 600 bin TL olarak açıklandı. Banka, şubelerinden veya resmi internet sitesinde bulunan form üzerinden gayrimenkul için bilgi alınabileceğini belirtti.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI’NDAN SATILIK İŞ YERİ!

Katılım bankasından dev fırsat! Ankara'da 3+1 daire 600 bin TL'ye düştü! - Resim : 1

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından düzenlenen ikinci ihaleye konu olan gayrimenkulün, iş yeri olduğu öğrenildi. Söz konusu iş yerinin Ankara ilinde bulunduğunu belirten katılım bankası, iş yerine ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Albaraka Türk Katılım Bankası’nın Albaraka Gayrimenkul aracılığı ile satışa sunmuş olduğu iş yerinin kullanım alanı, 127 metrekare olarak açıklandı. Akşemsettin Mahallesi’nde bulunan iş yeri için düzenlenen ihalenin başlangıç fiyatı, 475 bin TL olarak açıklandı. Banka, şubelerinden veya resmi internet sitesinde bulunan form üzerinden gayrimenkul için bilgi alınabileceğini belirtti.