Kara Tahta dizisinin Bekir’i, Kerem Arslanoğlu kimdir?

Son olarak ÜS Yapım imzasıyla Mart 2022’de TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya başlayan Kara Tahta dizisinde canlandırdığı “Bekir Yıldırım” karakteriyle izleyici karşısına çıkan Kerem Arslanoğlu, son dönemlerin en çok merak edilen oyuncularından biri oldu. Daha önce birçok dizi ve filmde yer almış olan yakışıklı oyuncu Kerem Arslanoğlu kimdir, kaç yaşında? Kerem Arslanoğlu hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar…

Kara Tahta dizisinin Bekir’i, Kerem Arslanoğlu kimdir?

Kerem Arslanoğlu Kimdir?

TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Kara Tahta dizisi ile yıldızı parlayan ünlü oyuncu Kerem Arslanoğlu 9 Kasım 1989’da İstanbul’da dünyaya geldi. 178 cm boya ve 75 kilogram ağırlığa sahip olan Arslanoğlu, oyunculuğa çocukluk yıllarında adımlarını atan Arslanoğlu, Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu ve lise dönemlerinde Mint Akademi ile tanıştıktan sonra hayatında dönüm noktasını yaşadı. Televizyon macerasına ilk adımını 2010 yılında “Öğretmen Kemal” dizisi ile atan Kerem Arslanoğlu, burada “Batuhan” karakterine hayat verdi. Ardından “Kurşun” isimli dizide “Serdar Önal” karakterine hayat veren Kerem Arslanoğlu, bu proje ile dikkatleri çekmeyi başardı.

Kerem Arslanoğlu’nun Yer Aldığı Projeler

Kara Tahta dizisinin Bekir’i, Kerem Arslanoğlu kimdir? - Resim : 1

İlk sinema macerasını Özhan Eren’in Son Mektup filmi ile yaşayan yakışıklı oyuncu, öte yandan Bölük ve Love, Death and Tomatoes filmlerinde de rol aldı. Öğretmen Kemal, Bulutların Ötesi, Nizama Adanmış Ruhlar, Kurşun ve Hay Sultan dizilerinde de boy gösteren Kerem Arslanoğlu, son olarak 2022 yılında Kara Tahta dizisinde “Bekir Yıldırım” karakteri ile izleyici karşısına çıkmaya başladı. Başrollerinde Furkan Andıç ve Miray Daner isimlerinin yer aldığı Kara Tahta dizisinde ayrıca Cengiz Bozkurt, Çiçek Dilligil, Mine Tüfekçioğlu, Onur Durmaz, Yasemin Yazıcı ve Selen Uçer gibi isimler de yer alıyor.

Arslanoğlu Kendisini Nasıl Anlatıyor?

Kerem Arslanoğlu, kendisini tanımlarken “dışarıdan bakıldığında havalı ancak yakınlaştıkça içini öğrenebildiğini bir kutu gibi” ifadelerini kullanıyor. Arslanoğlu bu noktada “İnsanlarla iletişimim, samimiyetim iyidir. Arkadaşlıklarıma değer veririm. Muhabbete, eğlenceye, müziğe ve yemeğe düşkün rahat yaşamayı çok sever ancak erken yaşta kurmuş olduğum ideolojimden bir ömür vazgeçmeyi düşünmem” sözlerini dile getiriyor.