Kanal D'den yeni dizi müjdesi! Ogeday Girişken'in vazgeçtiği O Kız dizisi, okuma provalarını tamamladı! O Kız dizisi konusu ne, oyuncuları kimler?

Son dönemlerde popüler dizi projelerine imza atan ve sektöre ağırlığını koyan Kanal D, yeni bir projenin duyurusunu yaptı. Usta isimlerin de kadroda olduğu “O Kız” isimli dizi, okuma provalarını başlattı. İşte yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizinin kadrosuna ve konusuna ilişkin önemli ayrıntılar…

Kanal D'den yeni dizi müjdesi! Ogeday Girişken'in vazgeçtiği O Kız dizisi, okuma provalarını tamamladı! O Kız dizisi konusu ne, oyuncuları kimler?

Bir süredir TV kanallarında yayınlanan dizilerin reyting kurbanı olarak ekranlara veda etmesi hem kanal yönetimlerini hem de yapımcıları oldukça endişelendirmeye başladı. Yapımlarına milyon TL’ler harcanan ve usta isimlerin bir araya getirildiği diziler, birçok farklı sebepten ötürü reyting kurbanı olurken, yeni sezonun başlamasına az bir zaman kala kanal yönetimlerinden ataklar gelmeye başladı.

Şu an yaz tatilinde olan ana sezon dizileri, yaklaşık olarak haziran ayının sonundan bu yana yerlerini yaz dizilerine bıraktı. Büyük bir umut ile başlanan, hatta ilk bölümlerinde de reyting rekorları kırmayı başaran yaz dizileri, bugünlerde tek tek ekranlara veda etmeye başladı. Aradıkları ilgili yaz sezonunda da bulamayan kanal yönetimleri, yeni sezon için kollarını sıvadı.

Hali hazırda yeni sezonda da yayınlanacak olan dizilere sahip olan kanal yönetimleri ve yapım şirketleri, yeni sezonda başarılarını arttırabilmek için yeni projeler hazırlamaya başladı. Bu projelerden birisinin duyurusu da Kanal D yönetimi tarafından yapıldı.

Daha önce başrolünde Survivor’ın eski şampiyonu Ogeday Girişken’in rol alacağı duyurulmuş olan “O Kız” isimli dizi, Kanal D tarafından ekranlara getirilmeye hazırlanıyor. Dizinin okuma provalarından görüntüler paylaşılırken, izleyiciler yeni Kanal D dizisinin konusunu ve oyuncularını araştırmaya devam ediyorlar.

OGEDAY GİRİŞKEN VAZGEÇTİ!

Kanal D'den yeni dizi müjdesi! Ogeday Girişken'in vazgeçtiği O Kız dizisi, okuma provalarını tamamladı! O Kız dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? - Resim : 1

Yaklaşık olarak 3 hafta önce yeni sezonda Kanal D ekranlarında “O Kız” isimli dizinin yayınlanacak ve başrollerinden birinin de Survivor’ın eski şampiyonlarından Ogeday Girişken’in olacağı konuşuluyordu. Ancak edinilen son bilgilere göre Ogeday, kendisini setlere dönmeye hazır hissetmediği için dizinin kadrosundan vazgeçti.

O KIZ DİZİSİNİN KONUSU NE?

O Kız isimli dizinin konusuna ilişkin henüz net bir bilgi paylaşılmadı. Edinilen kısıtlı bilgiye göre bir ajansa bağlı olarak çalışan bir sosyal medya fenomeni, ajansın evli patroniçesi ile aşk yaşayacak. Ancak patroniçenin evinde çalışan Zeynep isimli hizmetli, fenomenin ilgisini çekecek ve konu buradan sonra farklı yerlere evrilecek.

O KIZ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Kesinleşen bilgilere göre O Kız isimli dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimle şu şekilde:

  • Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Cengiz Orhonlu, Dilin Döğer, Macit Koper, Asiye Dinçsoy, Orhan Kılıç, Ayten Uncuoğlu, Münire Apaydın, Ilgın Çakır, Melih Selçuk, Ece Efe, Göktuğ Yıldırım, Cem Kurtoğlu, Deniz Bakacak, Mustafa Konak, Nehir Gökdemir, Zeynep Sönmez.