Kanal D Neler Oluyor Hayatta başvurusu nasıl yapılır?

Kanal D Neler Oluyor Hayatta başvurusu nasıl yapılır yazımızda belirttik. Kanal D Neler Oluyor Hayatta başvurusu için gerekli bilgilere yazımız üzerinden ulaşarak ekran önüne izleyici olarak çıkabilirsiniz.

Kanal D Neler Oluyor Hayatta başvurusu nasıl yapılır?

Kanal D Neler Oluyor Hayatta başvurusu yapmak için iki yöntem bulunmaktadır. Birincisi Kanal D'de izleyici olmak için dijital formu doldurmaktır. Başvurunun onaylanması için forma doğru, eksiksiz bilgiler paylaşmanız gerekir. Kanal D Neler Oluyor Hayatta programına katılmak ve seyirci olmanın diğer yöntemi ise telefon hattını kullanarak başvuru yapmaktır. Telefon hattı vasıtasıyla başvuru yapmak için programa İzleyici olarak katılmak istediğinizi belirtebilirsiniz. Kanal D'de yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programına katılmak için ulaşacağınız telefon hatlarından olan 0212 478 00 88 numarasını arayabilirsiniz. Diğer ulaşacağınız telefon numarasını başvuru yapmak ve canlı yayına bağlanmanız için kullanabilirsiniz. 0212 413 53 77 numaralı telefonu arayarak ta Kanal D Neler Oluyor Hayatta programına başvuru yapmanın yanı sıra canlı yayına bağlanarak ekran önünde fikir, düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Kanal D Neler Oluyor Hayatta Programın Sunucusu Kim?

Kanal D Neler Oluyor Hayatta başvurusu nasıl yapılır? - Resim : 1

Kanal D Neler Oluyor Hayatta programı sunucuları Hakan Ural ve Nur Tuğba Algül’dür. Kendi sektöründe başarıyı yakalayan bu iki isim günümüzün en çok izlenen magazin sunucularındandır. Nur Tuğba Algül 1983 yılında Mersin'de doğmuştur. Uzun süre spikerlik ve sunuculuk eğitimi almıştır. Pek çok farklı kanalda programda deneyim kazanan Nur Tuğba Algül başarılı televizyon kariyerinin ardından şimdi de Kanal D'de Neler Oluyor Hayatta adı programın sunuculuğunu üstlenmektedir. Programın diğer sunucularından olan Hakan Ural 1967 yılında İstanbul'da doğmuştur. Televizyonda çalışan uzman isimlerden olan, farklı projelerde yer alan Ural farklı dizi film ve programlarında boy gösteren Sibel Can ile evliliği ile medyada geniş yankı uyandıran ünlü bir isimdir. Medya odaklı çalışmalarda uzun süre yer alan bu ikili günümüzde Neler Oluyor Hayatta programının sunuculuğunu yaparak ekrandaki başarılı kariyerine devam etmektedir.

Neler Oluyor Hayatta Programı Ne Anlatıyor?

Neler Oluyor Hayatta programın içeriği gündeme dair her şeydir. Gündeme dair bilgilerin yanı sıra eğlenceli konulardan bahseden Kanal D Neler Oluyor Hayatta programı, insanların sabaha daha dinç, pozitif, iyi hazırlanmalarına olanak sağlar.