Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı, müjdeyi verdi! Yargı dizisinin yeni bölüm tarihi belli oldu! Yargı'nın finalinde neler olmuştu?

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Yargı, yeni sezonu ile heyecan yaratmaya devam ediyor. Dizinin yakın takipçileri, yeni sezonun ne zaman yayınlanacağını araştırmaya devam ederken, son bölümde neler yaşandığını da hatırlamaya çalışıyor. İşte Yargı dizisinin sezon finali bölümüne ve dizinin yeni sezonuna ilişkin merak edilen ayrıntılar…

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı, müjdeyi verdi! Yargı dizisinin yeni bölüm tarihi belli oldu! Yargı'nın finalinde neler olmuştu?

Ekranların sevilen yüzlerinden olan Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, ayrı ayrı sürdürdükleri oyunculuk kariyerlerinde yolları kesişen iki isim olarak karşımıza çıktı. İlk olarak Netflix platformunda iki sezon olarak yayınlanan “Aşk 101” isimli gençlik dizisinde birbirlerine zıt giden ancak sonrasında çılgınca aşık olan bir çifti canlandıran Urgancıoğlu ile Deniz, uyumları ile herkesi kendilerine hayran bırakmayı başardı.

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun Aşk 101 dizisinde yakaladıkları uyum, izleyicilerin olduğu kadar yapımcıların da dikkatlerini çekmeyi başardı. İkilinin aralarında oluşan muhteşem çekimi televizyona taşımak isteyen yapımcılar, ikiliye birçok proje götürdü. Götürülen projelerin arasından Yargı dizisi için el sıkışan Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz, geçtiğimiz sezon Kanal D’de yayınlanmaya başlayan yeni projeleri ile ciddi bir hayran kitlesine hitap etmeyi başardı.

Farklı konusu ile dikkat çeken Yargı isimli dizi, Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in ne kadar doğru bir çift tercihi olduklarını her bölümünde ispatlamayı başardı. Haziran ayında muhteşem bir sezon finali bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan Yargı, yaz tatilinde kendisini oldukça özletti. Dizinin takipçileri yeni sezonun ne zaman başlayacağını araştırmaya başladılar.

ÇEKİMLER BAŞLIYOR!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı, müjdeyi verdi! Yargı dizisinin yeni bölüm tarihi belli oldu! Yargı'nın finalinde neler olmuştu? - Resim : 1

Haziran ayında yayınlanan final bölümü ile sezonu sonlandıran Yargı dizisi ekibi, yeni bir haber ile gündeme geldi. Kesinleşen bilgiye göre Yargı oyuncuları ve diğer Yargı ekibi, 20 Ağustos tarihinde yeni sezonun çekimlerine başlıyor.

YENİ SEZON TARİHİ BELLİ OLDU!

20 Ağustos tarihinde yeni sezon için kamera karşısına geçekleri öğrenilen Yargı dizisi oyunları, hayranlarını heyecanlandırdı. Dizinin yeni bölümünün 18 Eylül tarihinde yayınlanması bekleniyor.

YARGI’NIN FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Yargı’nın sezon finalinde 6 aylık bir ilerleme oldu ve Ceylin üstü başı kan içinde izleyicinin karşısına çıktı. Ceylin’in kapısını öfke ile çalan Eren, Ceylin’in tutuklandığını söyledi ve polis arabası ile karakola götürdü. Eren Ceylin’e “Ilgaz Kaya’yı niçin öldürdün?” diye sordu ve dizi sahnede sezon finali yaptı.