Kamu bankası, yine farkını konuşturdu! İstanbul Kağıthane'de çatı dubleksi 1 milyon 800 bin TL'ye düştü! İcralık gayrimenkul ilanları…

Ziraat Bankası, kamu bankası olmasının avantajını kullanarak emlak sektörüne derin bir darbe aldırdı. Banka, elinde bulunan gayrimenkulleri uygun fiyatlardan satışa sunduğunu duyurdu. İstanbul ilinde satışa başlayan kamu bankası, yeni ihalelerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Kamu bankası, yine farkını konuşturdu! İstanbul Kağıthane'de çatı dubleksi 1 milyon 800 bin TL'ye düştü! İcralık gayrimenkul ilanları…

Kamu bankalarımızdan Ziraat Bankası, yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatlarına inat İstanbul ilinde bulunan 3 daireyi uygun fiyatlardan satışa çıkardığını duyurdu.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İSTANBUL KAĞITHANE’DE SATILIK ÇATI DUBLEKSİ!

İleri gelen kamu bankalarımızdan birisi olan Ziraat Bankası, anlaşmalı olduğu yasal ihale platformu olan Intengo aracılığı ile yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, ilgili ihalesi kapsamında İstanbul ilinin Kağıthane ilçesinde dubleks daire satışı yapılacağını belirtti.

Ziraat Bankası’nın Intengo platformunda düzenlediği ihale aracılığı ile satışa sunulan çatı dubleksinin kullanım alanı 104 metrekare olarak ölçüldü. İhale başlangıç fiyatını 1 milyon 825 bin TL olarak açıklayan kamu bankası, ihaleye katılmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, 109 bin 500 TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini ifade etti.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İSTANBUL EYÜP’TE SATILIK DAİRE!

Kamu bankası, yine farkını konuşturdu! İstanbul Kağıthane'de çatı dubleksi 1 milyon 800 bin TL'ye düştü! İcralık gayrimenkul ilanları… - Resim : 1

Ziraat Bankası, İstanbul’da daire satın almak isteyen tüketiciler ve yatırımcılar için yeni bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Kamu bankası, söz konusu yeni ihalesi kapsamında İstanbul ilinin Eyüp ilçesinde bulunan bir apartman dairesini satışa çıkardığını duyurarak ayrıntıları paylaştı.

Ziraat Bankası’nın Intengo platformunda düzenlediği ikinci ihale kapsamında satışa sunulan dairenin kullanım alanı 92 metrekare olarak ölçüldü. İhale başlangıç bedelini 1 milyon 760 bin TL olarak açıklayan banka, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken teminat bedelini 105 bin 600 TL olarak duyurdu.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İSTANBUL ÜMRANİYE’DE UYGUN FİYATLI SATILIK APARTMAN DAİRESİ!

Ziraat Bankası, İstanbul ilinde uygun fiyatlı gayrimenkul arayışında olan tüketiciler ve yatırımcılar için son bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Üçüncü ihalesi kapsamında İstanbul ilinin Ümraniye ilçesinde bulunan 78 metrekarelik kullanım alanına sahip olan bir apartman dairesini satışa çıkardığını duyuran banka, ihale ayrıntılarını paylaştı.

Ziraat Bankası’nın düzenlediği üçüncü ihalenin başlangıç bedeli, 1 milyon 775 bin TL olarak açıklandı. Banka, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken teminat bedelini 106 bin 500 TL olarak duyurdu.  

Etiketler: icra, ziraat bankası