Kahve tutkunlarının yüzü Türkiye İş Bankası’nda hep gülüyor! Tchibo’dan alışveriş yapan herkes anında 30 TL kazanıyor!

Yılın son ayında müşterilerini kampanya üzerine kampanya ile buluşturan Türkiye İş Bankası, bu kez Tchibo ile bir iş birliği gerçekleştirdi.

Kahve tutkunlarının yüzü Türkiye İş Bankası’nda hep gülüyor! Tchibo’dan alışveriş yapan herkes anında 30 TL kazanıyor!

Bankaların özellikle son zamanlarda ağırlık vermeye başladığı bankacılık kampanyaları, vatandaşların artan fiyatlara karşı daha karlı bir alışveriş yapabilmek için kolladığı seçenek haline geldi. Bu bağlamda pek çok banka sektörel iş birliklerini günden güne geliştirirken; müşterilerinin daha fazla kazanması için kampanya sayısını da artırmaya başladı. O bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, yeni yıl öncesi müşterilerini adeta kampanyaya boğdu.

Banka müşterilerinin daha çok kazanması için pek çok sektör ile iş birliği gerçekleştirmiş olan Türkiye İş Bankası, bu kez kahveleri ile meşhur olan ancak ev tekstiline kadar her türlü sektörde satış gerçekleştiren Tchibo ile iş birliğine gitti. Müşterilerinin Tchibo’dan yapacakları alışverişlere TL değerinde MaxiPuan vermeye hazırlanan Türkiye İş Bankası, kampanyasının şartlarına ilişkin de bilgi verdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDA 30 TL MAXİPUAN KAZANMA DÖNEMİ BAŞLADI

Kahve tutkunlarının yüzü Türkiye İş Bankası’nda hep gülüyor! Tchibo’dan alışveriş yapan herkes anında 30 TL kazanıyor! - Resim : 1

Müşterilerine özel olarak yeni bir iş birliğine gitmiş olan Türkiye İş Bankası, Tchibo ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında hediye edeceği MaxiPuan tutarını açıkladı. 20 Aralık 2022 tarihi ile 20 Ocak 2023 tarihleri arasında Maximum Mobil ya da İşCep uygulaması üzerinden kampanyaya katılmak koşulu ile Tchibo mağazaları veya internet sitesi üzerinden tek seferde yapılacak olan 300 TL ve üzeri ilk alışverişe hediye MaxiPuan verecek olan Türkiye İş Bankası, 30 TL MaxiPuan hediye edeceğini ilan etti.

Kampanyadan yararlanabilecek olan banka müşterilerine ilişkin de bilgi veren Türkiye İş Bankası, kampanyadan hem kredi kartlarının hem de bankamatik kartlarının yararlanabileceğini belirtti. Sadece Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximum Genç gibi Maximum özellikle kredi kart sahiplerini kampanyaya dahil eden Türkiye İş Bankası, aynı zamanda MaxiPara Kart sahiplerinin de kampanyadan yararlanabileceğini bildirdi.

HER TÜRKİYE İŞ BANKASI MÜŞTERİSİ KAMPANYADAN YARARLANAMIYOR

Kampanyasına ilişkin birtakım şartlar belirlemiş olan Türkiye İş Bankası, belirlediği şartlara ilişkin de bilgi verdi. Bu kapsamda bazı kart sahipleri ile bazı işlemleri kampanya kapsamında değerlendirmeyecek olan Türkiye İş Bankası, ticari kredi kartları ile aidatsız kredi kartları sahiplerinin kampanyadan yararlanamayacağını hatırlattı.

Ek olarak iptal, iade işlemleri ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişleri de kampanyaya dahil etmeyen Türkiye İş Bankası, kampanyadan kazanılan MaxiPuan’ın 7 Şubat 2023 tarihinde müşterisinin kartına yükleneceğini belirtti. MaxiPuan’ların kullanımı için 31 Mart 2023 tarihine kadar süre veren Türkiye İş Bankası, puanların MaxiMil’e dönüşmeyeceğini ve kampanyadan kazanılan puanlar ile Avans MaxiMil’in kapatılamayacağını bildirdi.