Kader Bağları Reytingleri Nasıl? Kader Bağları Tuttu Mu Beğenildi Mi? Kader Bağları Yorumları?

Kader Bağları dizisi, 30 Eylül'de FOX TV'de başlayan yeni bir dizi. Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı dizi, yolları bir üzüm bağında kesişen iki gencin aşkını konu alıyor. Peki, Kader Bağları reytingleri nasıl? Kader Bağları tuttu mu, Kader Bağları yorumları neler

Kader Bağları Reytingleri Nasıl? Kader Bağları Tuttu Mu Beğenildi Mi? Kader Bağları Yorumları?

Kader Bağları dizisi, 30 Eylül Perşembe akşamı saat 20:00'de FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluştu. Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği dizi, yolları bir üzüm bağında kesişen iki gencin tutkulu ve delidolu sevdalarının öyküsünü anlatıyor. Dizinin başrollerinde Ayça Ayşin Turan (Sevda) ve Serkan Çayoğlu (Kerem) yer alırken, yönetmen koltuğunda Benal Tairi oturuyor.

KADER BAĞLARI REYTİNGLERİ NASIL?

Kader Bağları dizisi, ilk bölümüyle reytinglerde zirveye oynadı. Dizi, totalde 6.64 reyting ve 16.02 izlenme payı alarak birinci sırada yer aldı. AB grubunda ise 5.29 reyting ve 12.77 izlenme payı ile ikinci sırada yer aldı. ABC1 grubunda ise 5.87 reyting ve 14.17 izlenme payı ile yine ikinci sırada yer aldı.

KADER BAĞLARI TUTTU MU, KADER BAĞLARI YORUMLARI NELER?

Kader Bağları dizisi, ilk bölümüyle izleyicilerden olumlu yorumlar aldı. Dizinin konusu, oyunculukları, çekimleri ve müzikleri beğeni topladı. Dizinin sosyal medyada da ilgi gördüğü görüldü. Dizinin resmi Twitter hesabında #KaderBağları etiketiyle paylaşılan mesajlarda dizinin övgüyle bahsedildiği görüldü.