Kader Bağları dizisi nerede çekildi? Hangi il hangi ilçede çekimleri yapılıyor? İşte çekildiği yer

Kader Bağları Dizisinin Çekim Yeri Merak Konusu Oldu Fox TV’nin yeni dizisi Kader Bağları’nın çekim yeri, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Dizi, İzmir’in Çeşme ilçesindeki Ildır semtinde ve İstanbul’da çekiliyor.

Kader Bağları dizisi nerede çekildi? Hangi il hangi ilçede çekimleri yapılıyor? İşte çekildiği yer

Fox TV’nin yeni dizisi Kader Bağları, 30 Eylül Cumartesi akşamı yayın hayatına başladı. Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu’nun paylaştığı dizi, yolları bir üzüm bağında kesişen iki gencin tutkulu aşkını konu alıyor. Dizinin etkileyici konusu ve güçlü oyuncu kadrosu kadar, çekim yerleri de dikkat çekiyor. Peki, Kader Bağları nerede çekiliyor? Kader Bağları dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? Kader Bağları çekimleri nerede yapılıyor?

İZMİR’İN ÇEŞME İLÇESİNDEKİ ILDIR SEMTİ

Kader Bağları dizisinin ilk bölümleri İzmir’in Çeşme ilçesindeki Ildır semtinde gerçekleştirildi. Ildır, Ege Denizi kıyısında yer alan tarihi bir balıkçı köyüdür. Köydeki taş evler, dar sokaklar, liman ve deniz manzarası, dizinin atmosferine uygun bir mekan oldu. Dizide Sevda’nın (Ayça Ayşin Turan) babasının sahip olduğu üzüm bağı da Ildır’da bulunuyor.

İSTANBUL

Kader Bağları dizisinin ilerleyen bölümleri ise İstanbul’da çekilecek. Dizide Kerem’in (Serkan Çayoğlu) ailesinin yaşadığı lüks konak ve iş yerleri gibi mekanlar İstanbul’da seçildi. Dizi ekibi, İstanbul’un farklı semtlerinde çekim yapacak.

  • Kader Bağları nerede çekiliyor?

Kader Bağları dizisi İzmir’in Çeşme ilçesindeki Ildır semtinde ve İstanbul’da çekiliyor.

  • Kader Bağları oyuncuları kimler?

Kader Bağları oyuncuları arasında Ayça Ayşin Turan (Sevda), Serkan Çayoğlu (Kerem), Mehmet Aykaç (Savaş), Nazlı Bulum (Aliye), Zeynep Köse (Fevziye), Arzu Gamze Kılınç (Nüzhet), Sanem Babi (Rana), Betül Çobanoğlu (Perihan), Aslı İçözü (Dilber), Alptekin Serdengeçti (Vedat), Tolga İskit (Selim), Yusuf Akgün (Halil) gibi isimler yer alıyor.

  • Kader Bağları konusu nedir?

Kader Bağları konusu, yolları bir üzüm bağında kesişen iki gencin tutkulu, delidolu sevdalarının öyküsünü; iki ayrı dünyanın insanı Sevda ve Kerem’in aşk ve mücadele sınavını anlatıyor.