Kader Bağları 1.bölüm önizleme

Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu’nun başrollerini paylaştığı Kader Bağları dizisinin 1.bölüm önizlemesi yayınlandı. Dizinin konusu, yolları bir üzüm bağında kesişen iki gencin tutkulu aşkını anlatıyor

FOX TV’nin yeni sezon dizilerinden biri olan Kader Bağları, izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yapımını Süreç Film’in üstlendiği dizinin yönetmenliğini Benal Tairi yaparken, senaryosunu Sema Ali Erol kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Ayça Ayşin Turan, Serkan Çayoğlu, Arzu Gamze Kılınç, Alptekin Serdengeçti, Nazlı Bulum, Cemre Baysel, Burak Tamdoğan, Zeynep Kumral, Cemal Toktaş, Eren Vurdem, Burak Çelik, Özge Özacar ve daha birçok isim yer alıyor.

Kader Bağları 1.bölüm önizleme - Resim : 1

Kader Bağları dizisinin ilk bölümü için ikinci fragman yayınlandı. Fragmanda Sevda (Ayça Ayşin Turan) ve Kerem (Serkan Çayoğlu) arasındaki çekim ve aşk gözlerden kaçmıyor. Sevda’nın Kerem’e “Seni seviyorum” dediği sahne ise dikkat çekiyor. Dizinin konusu ise şöyle; yolları bir üzüm bağında kesişen iki gencin tutkulu, delidolu sevdalarının öyküsünü; iki ayrı dünyanın insanı Sevda ve Kerem’in aşk ve mücadele sınavını konu alıyor.

  • Kader Bağları dizisi ne zaman başlayacak?

    • Kader Bağları dizisi yakında FOX TV’de başlayacak. Dizinin ilk bölüm tarihi 1 Ekim Cumartesi saat 20:00'da Fox TV'de..
  • Kader Bağları dizisinin oyuncuları kimler?

    • Kader Bağları dizisinin oyuncuları arasında Ayça Ayşin Turan, Serkan Çayoğlu, Arzu Gamze Kılınç, Alptekin Serdengeçti, Nazlı Bulum, Cemre Baysel, Burak Tamdoğan, Zeynep Kumral, Cemal Toktaş, Eren Vurdem, Burak Çelik, Özge Özacar gibi isimler bulunuyor.
  • Kader Bağları dizisinin konusu nedir?

    • Kader Bağları dizisinin konusu, yolları bir üzüm bağında kesişen iki gencin tutkulu aşkını anlatıyor. Sevda ve Kerem’in aşk ve mücadele sınavını izleyeceğimiz dizide “Aşk Kaderi Yenmektir” mottosu öne çıkıyor.