Jose Mourinho’nun hayali gerçek oldu, yıldız futbolcu imzayı attı!

İtalyan ekibi Juventus ile sözleşmesi sonlandıktan sonra ismi birçok farklı kulüple anılan Paulo Dybala, meraklı bekleyişin ardından bir başka İtalyan ekip Roma ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Jose Mourinho’nun hayali gerçek oldu, yıldız futbolcu imzayı attı!

Juventus ile sözleşmesi sona erdikten sonra hangi kulüple sözleşme imzalayacağı merak konusu olan Paulo Dybala’nın yeni kulübü sonunda belli oldu. İtalya’da kalmayı tercih eden Dybala, başkent temsilcisi Roma ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Deneyimli teknik direktör Jose Mourinho’nun transfer dönemi boyunca takımında görmek istediği Dybala, sonunda Roma’nın yolunu tuttu. Arjantinli yıldız futbolcu transfer sonrasında yaptığı açıklamada Jose Morinho ile birlikte çalışmanın ayrıcalık olacağını dile getirdi. Dybala, rakip oldukları dönemde de Roma taraftarına hayran olduğunu ve şimdi onların önünde forma giyeceği için heyecanlı olduğunu ifade etti.

Dybala Roma’ya İmzayı Attı

Teknik direktör Jose Mourinho’nun transfer dönemi boyunca takımında görmek istediği Arjantinli yıldız futbolcu Paulo Dybala, sonunda beklenen imzayı attı. Juventus’tan ayrılan Dybala, Roma ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Dybala attığı imzanın ardından yaptığı ilk açıklamada “Jose Mourinho ile birlikte çalışmak bir ayrıcalık olacak. Rakip olarak mücadele ederken Roma taraftarlarına hep hayranlığım oldu. Şimdi onların önünde takımın formasını giymek için sabırsızlanıyorum” sözlerini dile getirdi. Paulo Dybala’nın, Roma’da 21 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

Inter ve Napoli’nin de Hedefindeydi

Jose Mourinho’nun hayali gerçek oldu, yıldız futbolcu imzayı attı! - Resim : 1

Arjantinli yıldız futbolcu Dybala, transfer döneminde Inter ve Napoli’nin de transfer hedefleri arasında bulunuyordu. 2012 yılından bu yana İtalya Serie A’da kariyerini sürdüren Dybala, daha önce Palermo ve Juventus formalarını giydi. 28 yaşındaki hücum oyuncusu, Juventus forması ile 5 Serie A şampiyonluğu, 4 İtalya Kupası ve 3 İtalya Süper Kupası kazandı. Yeni adresi merakla beklenen Dybala, Roma ile anlaşma sağladı.

Paulo Dybala’nın İtalya Karnesi

28 yaşındaki Arjantinli ofansif orta saha oyuncusu Paulo Dybala, futbola Instituto altyapısında başladı ve 2011 – 2012 yılları arasında Instituto forması ile çıktığı 40 maçta 17 gol atan Dybala, daha sonra 2012-2015 yılları arasında Palermo forması giydi. Burada 90 maçta 21 gol atan Dybala, 2015-2022 yılları arasında Juventus forması ile 210 maça çıktı ve burada da 82 gol attı. Dybala’nın Roma performansı merakla bekleniyor.

Etiketler: paulo dybala, roma, futbol