Jorge Jesus'tan milli ara öncesi Arda Güler kararı

Milli ara öncesinde 4 büyüklerin yapacağı maçlar merakla ve heyecanla bekleniyor. Ligin en kuvvetli şampiyonluk adaylarından olan Fenerbahçe ise bugün saat 17.00'de Giresunspor'u ağırlayacak. Kadıköy'de yapılacak olan maç öncesi sarı lacivertlilerin heyecanı devam ederken başarılı teknik direktör Jorge Jesus'un kararı şaşırttı. Jesus milli ara öncesi Arda Güler kararıyla ilgileri topladı.

Jorge Jesus'tan milli ara öncesi Arda Güler kararı

Bu sezon öncesi Fenerbahçe'nin başına geçen başarılı teknik adam Jorge Jesus'un oyun sistemleri herkes tarafından takdirleri toplarken bazı maçların öncesinde almış olduğu kararlar ise büyük ölçüde dikkat çekiyordu. Özellikle Dinamo Kiev maçında Jesus'un, genç yetenek Arda Güler'i ilk 11'de başlatma kararı ilginç olarak değerlendirilmiş olsa da Fenerbahçe'nin genç 10 numarası Dinamo Kiev ağlarını sarsmış ve belki de turu getiren golü atmıştı.

Jorge Jesus'tan milli ara öncesi Arda Güler kararı - Resim : 1

Son olarak dün, Stefan Kuntz'un Türkiye A Milli Takımı için yayınladığı aday kadroda yer alan Arda Güler bir kez daha ilgi oklarını üzerine çekti. Güler genç yaşında oynadığı oyun ve gerek saha içi gerekse saha dışı duruşu ile yalnızca sarı lacivertlilerden değil ezeli rakiplerden ve Türk futbol severlerden bir süredir takdir almayı başarıyordu. Kuntz'un listesinde isminin yer alması ise tebrik mesajlarının sosyal medya platformlarında kısa süre içerisinde yayılmasına neden oldu.

Pek çok kişi Arda Güler'i genç yaşında elde ettiği bu başarısından dolayı tebrik ederken Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'tan milli ara öncesi karar geldi.

JORGE JESUS'TAN MİLLİ ARA ÖNCESİ ARDA GÜLER KARARI

Jesus, genç yaşında A Milli Takım forması giymeye hak kazanan oyuncular arasında yer alıyor oluşu ile dikkatleri üstüne toplayan Arda Güler ile ilgili bu akşam saat 17.00'de Kadıköy'de oynanacak olan Fenerbahçe - Giresunspor maçında genç yeteneği ödüllendirmek istedi.

Jorge Jesus'tan milli ara öncesi Arda Güler kararı - Resim : 2

Gelen bilgiler kapsamında Jorge Jesus'un bu akşam Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü hafta maçları kapsamında yapılacak olan maçta Arda Güler'e bir kez daha ilk 11'de şans vereceği öğrenildi. Rotasyon ile oyuncu seçimleri yapan ve bu seçimleri ile takımdaki neredeyse her oyuncuyu aktif tutan Jorge Jesus'un bu kararı ligin özellikle ilk haftalarında maçların son diliminde oyuna girmeye başlayan Arda Güler'in artık ilk 11'de daha rahat forma şansı bulabildiği konusunu gündeme getirdi.

Jorge Jesus'tan milli ara öncesi Arda Güler kararı - Resim : 3

Henüz maçın ilk 11'leri açıklanmamış olsa da tecrübeli teknik adam Jorge Jesus'un bu kararına ilişkin iddialara büyük ölçüde gerçek olarak bakılıyor.