Jorge Jesus'tan Fenerbahçe'ye FİFA şoku! Fenerbahçe'den parasını alamamış

Fenerbahçe'nin geçen sezon Türkiye Kupası zaferini yaşamasına önderlik eden deneyimli teknik direktör Jorge Jesus, şimdi Fenerbahçe'yi FIFA'ya şikayet etmek için adımlar atmış durumda.

Jorge Jesus'tan Fenerbahçe'ye FİFA şoku! Fenerbahçe'den parasını alamamış

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe, evinde Trabzonspor'a 2-3'lük skorla yenilerek sezonun ilk mağlubiyetini yaşadı. Bu durum, Fenerbahçe cephesinde Jorge Jesus krizini gündeme getirdi. Geçen sezon sarı-lacivertli takımı çalıştıran deneyimli teknik direktör Jorge Jesus, Fenerbahçe'nin FIFA'ya şikayet edilmesi için harekete geçti.

Jorge Jesus, geçen sezon Fenerbahçe'yi çalıştırarak Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşmış, sezon sonunda ise Suudi Arabistan Ligi ekibi Al-Hilal'e transfer olmuştu. Habertürk'ün aktardığına göre, Portekizli teknik adam, kendisine ödenmeyen Türkiye Kupası şampiyonluğu bonusu nedeniyle adımlar atmaya hazırlanıyor.

Bu durum, Jorge Jesus'un Fenerbahçe'den bonus talebi konusunda geri dönüş alamaması üzerine FIFA'ya başvurma sürecine girmesi gerektiği yönünde. Fenerbahçe, geçen sezon Başakşehir'i 2-0 yenerek Türkiye Kupası'nı kazanmış ve Jorge Jesus, Türkiye'deki kariyerinde bu önemli başarıya imza atmıştı.