İzzet Antebi’nin eski eşi Didem Sarı’dan şok iddia! Antebi ile Çağla Şıkel yasak aşk mı yaşadı?

Ünlü iş insanı İzzet Antebi’nin eski eşi Didem Sarı, magazin dünyasını sallayan “ihanet” iddiasıyla herkesi şaşırttı. Didem Sarı, eski eşinin, boşanma kararı çıkmadan önce ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel ile aşk yaşadığını öne sürerek, konuşmaları ifşa etti!

İzzet Antebi’nin eski eşi Didem Sarı’dan şok iddia! Antebi ile Çağla Şıkel yasak aşk mı yaşadı?

sonlandıran Didem Sarı’nın ortaya attığı iddialarla çalkalandı. İş insanı İzzet Antebi’nin eski eşi Didem Sarı, eski eşiyle henüz boşanmadan önce Antebi’nin ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel ile aşk yaşadığını iddia etti. Didem Sarı, iddiasının yanı sıra bir de İzzet Antebi ile Çağla Şıkel’in arasında geçtiği ileri sürülen konuşmaları da ifşa etti. Yaşanan gelişmeler ve gündeme gelen iddialar sonrası İzzet Antebi açıklama yaptı.

Didem Sarı’dan Gündemi Sallayan İddialar

İzzet Antebi ve Didem Sarı ikilisi 2009 yılında evlenmiş ve ikili geçtiğimiz Eylül ayında boşanmıştı. “Mila" ve “Moris Mert” isimlerinde 2 çocukları bulunan ikili, velayet konusunda da ortak vekalete imza atmıştı. İzzet Antebi, son olarak oyuncu Tuvana Türkay ile ilişki yaşamaya başlamıştı ve geçtiğimiz günlerde Türkay ile Antebi, Bodrum’da tatil yaparken görüntülenmişti. Antebi, sevgilisi Tuvana Türkay ile Bodrum tatilindeyken eski eşi Didem Sarı’dan magazin dünyasını sallayan paylaşımlar geldi.

İzzet Antebi’den Açıklama Geldi

İzzet Antebi’nin eski eşi Didem Sarı’dan şok iddia! Antebi ile Çağla Şıkel yasak aşk mı yaşadı? - Resim : 1

İzzet Antebi’nin eski eşi Didem Sarı’dan şok iddia! Antebi ile Çağla Şıkel yasak aşk mı yaşadı? - Resim : 2

Didem Sarı, İzzet Antebi ile Çağla Şıkel’e ait olduğu iddia edilen Instagram konuşmalarını ifşa etti. 24 Eylül 2021’de boşanan çiftten Didem Sarı’nın paylaşımlarını yaptığı konuşmanın 28 Ekim’de olması da dikkat çekti. Yaşanan gelişmeler sonrası İzzet Antebi, Habertürk’e açıklamalarda bulundu. Reşit Özet’e konuşan Antebi, “Çağla Hanım benim dostum, hayatımızda da hiçbir zaman aşk ilişkisi olmadı. Yani bu iki dostun arasındaki konuşmaları yayınlayacak kadar rezalet bir durum. Kafası da yerinde değil ki 28 Ekim’de olan bir şeyi ‘Evliyken’ falan diye yazıyor yani…” dedi.

“Çok Rezalet Bir Durum Var Ortada”

İzzet Antebi açıklamalarının devamında ise “24 Eylül’de boşanmış bir çiftin 28 Ekim’deki bir yazışmayla falan ne ilgisi olacak? Çok rezalet bir durum var ortada. Anladığım kadarıyla maalesef kişi ne yaptığını bilmiyor” dedi. Antebi, ayrıca bu olayı yargıya taşıyacaklarını belirtti ve “Ben de dava açıyorum Çağla Hanım da dava açıyor” sözlerini dile getirdi.