İzmir’de icradan satılık ev arayanlara Garanti BBVA müjdesi! Sadece 180 bin TL’ye ev alma fırsatı

Bankaların icradan satılık gayrimenkul ilanlarını yakından takip edenlere müjdeli haber geldi. İzmir’de icradan satılık ev arayanlar için Garanti BBVA satılık daire ilanlarını güncellendi. Garanti BBVA, İzmir’de 180 bin TL’ye ev sahibi olma fırsatı sunuyor…

İzmir’de icradan satılık ev arayanlara Garanti BBVA müjdesi! Sadece 180 bin TL’ye ev alma fırsatı

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından Garanti BBVA, icradan satılık gayrimenkul arayan kişileri sevindiren duyurusunu yaptı. Bilindiği üzere ödemelerde sıkıntı yaşayan müşteriler sebebiyle icralık olan ve bankaların elinde kalan konutların satışında KDV alınmıyor. KDV olmadan satışa sunulan konutlar, piyasa fiyatının çok altında maliyetlerle yeni sahiplerine teslim ediliyor. Türkiye’de son dönemde giderek artan konut fiyatları sebebiyle düşük maliyetlerle ev sahibi olmak isteyenlere müjdeli haber geldi. Garanti BBVA gayrimenkul ilanları arasında İzmir’de ucuz ev satışı yaptığını duyurdu.

Garanti BBVA Düşük Fiyatlı Konut Satış İlanı

Milyonlarca müşterisi olan Garanti BBVA, icradan elinde kalan daireleri piyasa fiyatının çok altında maliyetlerle ihaleye çıkardı. Son dönemde vatandaşlar hızla yükselen konut fiyatları yüzünden bankalardan icralık daire satın almanın yollarını araştırıyor. Bankalar, finans sektöründe faaliyet gösterseler de gayrimenkul satışıyla da gündeme geliyor. KDV mükellefi olmayan Garanti BBVA gibi bankalar, araç veya konut satışlarında KDV olmadan daha uygun maliyetlerle satış yapıyor. Bu nedenle Garanti BBVA konut satış ilanları vatandaşların yakından takip ettiği konular arasında yer alıyor.

Garanti BBVA’dan İzmir’de 180 Bin TL’ye Satılık Ev

İzmir’de icradan satılık ev arayanlara Garanti BBVA müjdesi! Sadece 180 bin TL’ye ev alma fırsatı - Resim : 1

İzmir’de ikamet etmek ve kira ödemeden kendi evinde oturmak isteyenler için müjdeli haber Garanti BBVA’dan geldi. Önde gelen özel bankalardan Garanti BBVA, internet üzerinden ihaleye açtığı konutlar arasında İzmir’de 180 bin TL’ye daire satacağını duyurdu. Garanti BBVA’nın bu konut için belirlediği ihale başlangıç fiyatının 180 bin TL olması dikkatlerden kaçmadı. Söz konusu konutun ekspertiz değerine göre belirlenen bu tutar ihalede başlangıç fiyatı olarak vatandaşların bilgisine sunuldu. İzmir ilinde Bornova ilçesinin Serintepe mahallesinde yer alan 143 metrekarelik daire, 180 bin TL’den ihaleye çıkarıldı. Türkiye’de bankacılık sektörünün önde gelen şirketlerinden Garanti BBVA ihaleden konut satış ilanları ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor.