İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıyı yapan failin yakalanma anları görüntüledi

Dün tüm Türkiye'yi üzüntü içerisinde bırakan İstanbul Beyoğlu'nda yapılmış olan bombalı saldırı sonrasında milyonlarca vatandaş eylemi yapan teröristin yakalanmasını bekliyordu. Gelen bir son dakika bilgisi ile yakalanan teröristin yakalanma anları görüldü.

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıyı yapan failin yakalanma anları görüntüledi

Dün akşam üstü saatlerinde İstanbul Beyoğlu'nda bulunan ve hem İstanbul'un hem de İstanbul'un simgelerinden olan İstiklal Caddesi'ne yapılmış olan bombalı saldırıda 6 kişinin hayatını kaybetmesine 81 kişinin ise yaralanarak hastaneye kaldırılmasına neden olan saldırı sonrasında milyonlarca vatandaş failin yakalanması için dileklerini sosyal medya platformlarında dile getirdiler.

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıyı yapan failin yakalanma anları görüntüledi - Resim : 1

Beyoğlu, İstiklal Caddesi'nde meydana gelen saldırı sonrasında vatandaşların büyük bir bölümü ayağa kalkarken ilk olarak geride bıraktığımız saatlerde failin bombalı saldırı sonrasında bölgeden koşarak kaçtığı görüntüler yayınlandı. Daha sonra son dakikalarda gelen bilgiler kapsamında ise failin yakalanma anlarının görüntüleri paylaşılmış oldu.

Bombayı bıraktığı düşünülen kadın teröristin güvenlik kameralarına ve telefon trafiğinde yakalanan bilgileri ve hareketleri sonrasında suçlu olduğu ilk etapta tespit edildi. Çantayı bıraktıktan sonra İstiklal Caddesi'nden koşarak uzaklaştığı görüntülerin yayınlanması sonrası tutuklanma görüntüleri de geldi.

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıyı yapan failin yakalanma anları görüntüledi - Resim : 2

Öte yandan saldırının ardından düzenlenmiş olan 22 kişinin gözaltına alındığı bilgisi de aktarıldı. Yakalanan kadın teröristin ismi ise henüz resmi olarak paylaşılmadı.

Etiketler: beyoğlu, taksim, istiklal