İsteyene 0 Km İsteyene 2. El Taşıt Kredisi! Akbank, Vakıfbank ve Yapı Kredi Düşük Taksitli Kredi!

Otomobil fiyatlarında yaşanan artış sonrasında bankalar uygun taşıt kredileri ile harekete geçti! Akbank, Vakıfbank ve Yapı Kredi Bankası hem 0 km hem de 2. el araç satın almak isteyenlere son teklifini yaptı! İşte detaylar…

İsteyene 0 Km İsteyene 2. El Taşıt Kredisi! Akbank, Vakıfbank ve Yapı Kredi Düşük Taksitli Kredi!

Araç satın almak isteyenler sıfır km otomobillerin fiyatlarının hızla artması nedeniyle ağırlıklı olarak ikinci ele yöneldiler. Burada da yüksek fiyatların görülmesi ise dikkat çekti. Küresel otomotiv sektöründe çip krizi, hammadde ve tedarik sıkıntılarına dair sorunların görülmesi fiyatları artırırken, Türkiye’de de yüksek enflasyon, döviz kurunda yaşanan artış ve yüksek vergi oranları fiyatları adeta uçurdu. Bankalar ise bu fiyatlardan sonra harekete geçti.

Akbank En Uygun Taşıt Kredisi Kampanyası!

İster 0 km, ister ikinci el olsun, marka ve model fark etmeksizin araç sahibi olmak isteyenler için Akbank en uygun taşıt kredisini duyurdu. Hayalini kurduğu araca kavuşmak istenler için 48 aya varan vade seçenekleri ile kredi sağlanıyor. %1,75’ten başlayan faiz oranlarından yararlanarak aylık düşük taksit oranları ile vatandaşların araç sahibi olmaları sağlanıyor.

Yapı Kredi 2. El Taşıt Kredisi Fırsatı!

İsteyene 0 Km İsteyene 2. El Taşıt Kredisi! Akbank, Vakıfbank ve Yapı Kredi Düşük Taksitli Kredi! - Resim : 1

Yapı Kredi Bankası 0 km taşıt alımlarının yanı sıra 10 yaşına kadar ikinci el araçlar için de en uygun faiz oranları ile kredi sağlıyor. 48 ay vade seçeneklerinden yararlanarak vatandaşların rahatça diledikleri aracı almaları sağlanması hedefleniyor. Bireysel taşıt kredisi kapsamında %2,15 faiz oranları ile vatandaşların araç sahibi olmaları desteklenecek. 20.000 TL örnek kredi hesaplamasına göre 48 ay vadede aylık sadece 731 TL taksit ödeyerek vatandaşların araç sahibi olmaları sağlanması hedefleniyor.

Vakıfbank 3 Ay Ertelemeli Taşıt Kredisi Kampanyası

Kredi taksit ödemlerini 3 ay sonra yapmak isteyenlere Vakıfbank’tan en uygun taşıt kredisi sunuluyor. 48 ay vade ve %1,59’dan başlayan faiz oranları ile vatandaşların ister ikinci el isterse de 0 km araç satın almaları sağlanacak. Üstelik Aylık eşit, 3 ay ödemesiz, 3 ayda bir eşit, son taksit balon ya da değişken taksitli olarak geri ödeme planı hazırlanabilecek.