İster sigortalı isterseniz sigortasız kullanın, fark etmiyor! Türkiye Finans Katılım Bankası’nda taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,92’den başlıyor!

Otomobil almak isteyen vatandaşların gündeminde olan taşıt kredisi faiz oranlarında indirime giden Türkiye Finans Katılım Bankası, aralık ayı faiz oranlarına ilişkin bir açıklama gerçekleştirdi.

İster sigortalı isterseniz sigortasız kullanın, fark etmiyor! Türkiye Finans Katılım Bankası’nda taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,92’den başlıyor!

Merak ile takip edilen otomobil fiyatlarında fahiş rakamların ortaya çıkmasının ardından vatandaşlar da taşıt kredisi kullanmadan araç alamaz hale geldi. Bu nedenle bankaların taşıt kredisi kampanyalarını yakından takip eden vatandaşlar, özellikle yeni yılda gelecek olan zamlardan etkilenmemek adına aralık ayında her zamankinden çok taşıt kredisi kampanyalarını takip etmeye başladı.

Vatandaşların ilgiyle takip etmeye başladığı taşıt kredisi kampanyalarına bir yenisi de Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından eklendi. Bu ay itibariyle faiz oranı indirimli bir şekilde taşıt kredisi sağlayan Türkiye Finans Katılım Bankası, taşıt kredisinin avantajlarına ilişkin de birtakım değişiklikler gerçekleştirdi. Güncel taşıt kredisi şartlarını duyuran Türkiye Finans Katılım Bankası, taşıt kredisi çekecek olan vatandaşlara seslendi.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDAN TAŞIT KREDİSİ ÇEKMEK KOLAYLAŞTI

Taşıt kredisinde hem sıfır hem de ikinci el taşıt kredisi seçeneği sunan Türkiye Finans Katılım Bankası, aynı zamanda motosiklet finansmanı, taksitli ticari taşıt finansmanı ve ticari hat ya da ticari plaka finansmanı seçenekleri ile her ihtiyaca yönelik taşıt kredisi vermeye başladı. Aynı zamanda geri ödemelerde uzun vadeler sunan Türkiye Finans Katılım Bankası, bu konuya ilişkin de bir açıklama gerçekleştirdi.

Esnek geri ödeme planları ile taşıt kredisi ödemelerini kolaylaştırmış olan Türkiye Finans Katılım Bankası, araç değerine göre değişmekle birlikte 48 aya varan vade sunacağını belirtti. Buna göre değeri 400 bin TL’ye kadar olan araçlar için kullanılacak kredileri 48 ay vade ile sağlayan Türkiye Finans Katılım Bankası, değeri 400 bin TL’den çok 800 bin TL’den az olan araçlar için 36 ay vade; değeri 800 bin TL’den çok 1 milyon 200 bin TL’den az olan araçlar için 24 ay vade; değeri 1 milyon 200 bin TL’den çok 2 milyon TL’den az olan araçlar için ise 12 ay vade ile kredi vereceğini açıkladı.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDA TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANLARI DÜŞTÜ

İster sigortalı isterseniz sigortasız kullanın, fark etmiyor! Türkiye Finans Katılım Bankası’nda taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,92’den başlıyor! - Resim : 1

İster sigortalı isterseniz sigortasız kullanın, fark etmiyor! Türkiye Finans Katılım Bankası’nda taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,92’den başlıyor! - Resim : 2

Sadece vadelendirme ve geri ödemelerde değil, faiz oranlarında da ciddi indirimler gerçekleştiren Türkiye Finans Katılım Bankası, taşıt kredilerinde hem sigortalı hem de sigortasız kullanıma izin vermeye başladı. Bu kapsamda taşıt kredisi faiz oranlarını duyuran Türkiye Finans Katılım Bankası, sigortalı ve sigortasız taşıt kredisi kullanımlarının faiz oranlarında değişiklik olacağını hatırlattı.

Sigortalı olarak kullanılan taşıt kredilerinde faiz oranlarını yüzde 1,92’den başlatan Türkiye Finans Katılım Bankası, vadenin 12 ve 24 ay olması halinde bu orandan yararlanılabileceğini bildirdi. Vadenin 36 ve 48 ay olması halinde farklı bir faiz oranının kullanılacağını belirten Türkiye Finans Katılım Bankası, bu oranı ise yüzde 1,99 olarak açıkladı. Öte yandan Türkiye Finans Katılım Bankası, sigortasız taşıt kredisinde faiz oranlarının yüzde 2,52’den yüzde 2,59’e kadar değişeceğini ilan etti.