İster sıfır, ister ikinci el araç alın! QNB Finansbank’ta taşıt krediniz hazır! Üstelik faiz oranları yalnızca yüzde 2,97’den başlıyor!

Türkiye’nin çeşitli avantajlar sunan bankalarından biri olmasıyla vatandaşların dikkatini çeken QNB Finansbank, taşıt kredisi faiz oranlarını düşürdü. Üstelik QNB Finansbank, geri ödemeleri de kişiye göre esnetmeye başladı.

İster sıfır, ister ikinci el araç alın! QNB Finansbank’ta taşıt krediniz hazır! Üstelik faiz oranları yalnızca yüzde 2,97’den başlıyor!

Otomobil sektöründe devam eden tedarik ve çip krizi, şimdilerde otomobil fiyatlarının daha hızlı artmaya başlamasına neden olur hale geldi. Türkiye’de bu iki krize bir de dolar kuru ve Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) yüksekliği eklenince vatandaşlar, kredisiz bir şekilde otomobil alamaz oldu. Bu nedenle taşıt kredisi kampanyalarını yakından takip etmeye başlamış olan vatandaşlara, uygun faizli kredi müjdesi QNB Finansbank’tan geldi.

Bireysel ihtiyaçlardan konut alımına kadar vatandaşları çok farklı konularda finansman olarak desteklemesiyle dikkat çeken QNB Finansbank, özellikle taşıt kredilerinde sağladığı avantajlarda artışa gittiğini duyurdu. Taşıt kredisi faiz oranlarını düşüren QNB Finansbank, düşen faiz oranlarının ardından taşıt kredisi paketlerinin sayısını da artırdı. Geri ödemelerde sağladığı avantajlarda da artışa giden QNB Finansbank, güncel taşıt kredisi şartlarını açıkladı.

QNB FİNANSBANK’TA TAŞIT KREDİSİ ÇOK AVANTAJLI

İster sıfır, ister ikinci el araç alın! QNB Finansbank’ta taşıt krediniz hazır! Üstelik faiz oranları yalnızca yüzde 2,97’den başlıyor! - Resim : 1

48 aya varan vade imkanı ile dileyen sıfır dileyene ise ikinci el araç kredisi veren QNB Finansbank, ikinci el araçlarda sağladığı finansman desteğini araç yaşı açısından 8’e kadar yükseltti. Artık 8 yaşa kadar olan tüm araçları finanse etmeye başlamış olan QNB Finansbank; uygun faiz oranları, ödeme planını kişiselleştirebilme avantajı ve tercihine göre sabit veya esnek kredi kullanılabilme olanağı için vatandaşları dijital kanalları ile şubelerine davet etti.

QNB Finansbank’tan çekilecek olan taşıt kredisinin avantajıyla birlikte, taşıt kredisi paketlerinde de artış görülür hale geldi. Artık sadece ‘Standart Taşıt Kredisi’ sağlamayan QNB Finansbank, şimdilerde aynı zamanda ‘Motosiklet Kredisi’, ‘Rehinsiz Taşıt Kredisi’, ‘Çevre Dostu Taşıt Kredisi’ gibi çeşitli taşıt kredisi paketleri de sağlamaya başladı.

QNB FİNANSBANK’TA TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANLARI DÜŞÜK

Rehinsiz Taşıt Kredisi paketini yalnızca binek ve hafif ticari araçlar için kullandırtacağını duyuran QNB Finansbank, bu pakette kredi konusu aracın teminata alınmayacağını bildirdi. Diğer kredi paketlerinde teminat olarak aracı alan QNB Finansbank, 0 kilometre ile 5 yaşa kadar olan araçlarda 48 aya varan; 6-8 yaş arası araçlarda ise araç yaşının vade ile toplamı 10 yılı aşmayacak şekilde ödeme planı oluşturulabileceğini belirtti.

Sıfır araçlarda nihai fatura; 2. el araçlarda fatura tutarı yerine aracın kasko değerini dikkate alarak, mevzuata aykırı olmamak kaydıyla aracın bedelinin yüzde 70’ine kadar taşıt finansmanı sağlayan QNB Finansbank, güncel taşıt kredisi faiz oranını ise yüzde 2,97 olarak açıkladı.